Nov 242014
 

Το ΚΠΕ Κόνιτσας—Πραμάντων στο πλαίσιο  του Έργου  «ΔΡΑΣΕΙΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΕΙΦΟΡΙΑ» που υλοποιείται μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο–Ε.Κ.Τ.)  και από εθνικούς πόρους, διοργανώνουν τριήμερο Επιμορφωτικό Σεμινάριο για την επαγγελματική ομάδα των Εκπαιδευτικών όλης της χώρας που συμμετέχουν στο Εθνικό Δίκτυο «Παραδοσιακοί οικισμοί και φύση», με τίτλο: «Παραδοσιακοί Οικισμοί : Πολιτισμός – Περιβάλλον – Οικονομία – Κοινωνία».

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις 19, 20 και 21 Δεκεμβρίου 2014 στις εγκαταστάσεις του Κ.Π.Ε. ΚΟΝΙΤΣΑΣ –ΠΡΑΜΑΝΤΩΝ, στην Κόνιτσα.

Στο Σεμινάριο μπορούν να  συμμετάσχουν :

α) Εκπαιδευτικοί από σχολικές μονάδες ενταγμένες στο Εθνικό Θεματικό Δίκτυο «Παραδοσιακοί οικισμοί και φύση» από όλη τη χώρα. Ένας εκπαιδευτικός από κάθε σχολείο και ένας αναπληρωματικός.

β) Εκπαιδευτικοί των συνεργαζόμενων ΚΠΕ του δικτύου (1 τακτικός και ένας αναπληρωματικός).

γ) Εκπαιδευτικοί της συντονιστικής επιτροπής και της  Παιδαγωγικής ομάδας του Δικτύου.

δ) Οι  Υπεύθυνοι σχολικών δραστηριοτήτων  του Ν. Ιωαννίνων.

ε) Εκπαιδευτικοί  των Νομών Άρτας , Πρέβεζας,  Ιωαννίνων και Θεσπρωτίας (3 από Α/θμια και 2 από Β/θμια) που δεν ανήκουν στις παραπάνω κατηγορίες και πρόκειται να υλοποιήσουν την επόμενη σχολική χρονιά πρόγραμμα σχετικό με το Δίκτυο “Παραδοσιακοί οικισμοί και φύση».

Οι αιτήσεις των εκπαιδευτικών θα κατατεθούν στους αντίστοιχους Υπεύθυνους Σχολικών Δραστηριοτήτων των Δ/νσεων που ανήκουν οι εκπαιδευτικοί μέχρι 21 Νοεμβρίου 2014. Οι Υπεύθυνοι παρακαλούνται να τις αποστείλουν στο ΚΠΕ Κόνιτσας-Πραμάντων μέχρι 24 Νοεμβρίου 2014 με Φαξ στο 2651023903  ή με email: kpekon@otenet.gr

Για να δείτε το έγγραφο με θέμα Πρόσκληση συμμετοχής εκπαιδευτικών σε τριήμερο Σεμινάριο – Εργαστήριο του Εθνικού Θεματικού Δικτύου Π.Ε. Παραδοσιακοί Οικισμοί και Φύση κάντε κλικ εδώ

Αίτηση ΚΠΕ ΚΟΝΙΤΣΑΣ

 Posted by at 8:05 am
Nov 182014
 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

 

ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ – ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ – ΒΙΩΜΑΤΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ – ΔΡΩΜΕΝΑ

 

Εκπαίδευση και Θέατρο: Βιωματικές Δράσεις μέσω του θεάτρου

 

Θεσσαλονίκη, Παρασκευή 28 & Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

στο 1ο Λύκειο Συκεών

 

Το Γραφείο Β. Ελλάδας του Πανελλήνιου Δικτύου για το Θέατρο στην Εκπαίδευση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για το Θέατρο στην Εκπαίδευση (27 Νοεμβρίου), διοργανώνει σε συνεργασία με το Σύλλογο Αποφοίτων του Τμήματος Θεάτρου, Σχολής Καλών Τεχνών, Α.Π.Θ., επιμορφωτική διημερίδα με ανακοινώσεις/εισηγήσεις, βιωματικά εργαστήρια και καλλιτεχνικά δρώμενα, με τίτλο:

 

Εκπαίδευση και Θέατρο: Βιωματικές δράσεις μέσω του θεάτρου

   Οι Βιωματικές Δράσεις προωθούν τη βιωματική, συνεργατική και διερευνητική μάθηση και έχουν σκοπό να βοηθήσουν τους μαθητές μέσα από την ενεργοποίησή τους να αναπτύξουν τη διαδικασία «μαθαίνω πώς να μαθαίνω», ώστε να αξιοποιούν παλιές, νέες, προσωπικές και διαμεσολαβημένες εμπειρίες για να κατανοούν τα θέματα που μελετούν. Μέσα από τις βιωματικές δράσεις οι μαθητές είναι σε θέση να αξιοποιούν τις νέες στάσεις, γνώσεις και ικανότητες για να βελτιώσουν τον εαυτό τους και την αυτοεκτίμησή τους, τη συμπεριφορά τους ως προς το άτομό τους και τους άλλους, τη στάση τους απέναντι στο κοινωνικό, φυσικό και πολιτιστικό περιβάλλον και να συνδέουν τις μαθησιακές τους εμπειρίες με συναισθήματα δημιουργικότητας, χαράς και απόλαυσης.

Στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση, τα τελευταία χρόνια, οι βιωματικές δράσεις προτείνονται στο σχεδιασμό και στην υλοποίηση Προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων και συγκεκριμένα Προγραμμάτων Πολιτιστικών Θεμάτων, Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και Αγωγής Υγείας.

Στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και συγκεκριμένα στην Α’ τάξη του Γυμνασίου υλοποιείται το επιστημονικό πεδίο Σχολική και Κοινωνική Ζωή και πραγματεύεται θέματα όπως: οι σχέσεις του μαθητή με τον εαυτό του και τους συμμαθητές του, η ταυτότητα και η ετερότητα, η διαχείριση των συναισθημάτων, των ρήξεων και των συγκρούσεων, η πρόληψη και η αντιμετώπιση του σχολικού εκφοβισμού κ.ά.

Στη Β’ τάξη του Γυμνασίου υλοποιείται το επιστημονικό πεδίο Φύση και άσκηση και Δραστηριότητες Τέχνης. Στις Δραστηριότητες Τέχνης εντάσσεται και το Θέατρο. Κάποιες προτεινόμενες δραστηριότητες είναι: χτίζοντας μια ιστορία λέξη-λέξη, αυτοσχεδιασμός, δραματοποίηση λογοτεχνικών κειμένων, δημιουργική γραφή, θεατροπαιδαγωγικά προγράμματα, θέατρο φόρουμ, θέατρο σκιών κ.ά.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής περιλαμβάνει εισηγήσεις από τους:  Κώστα Μπακιρτζή, Αναπλ. Καθηγητή ΤΕΠΑΕ, Παιδαγωγικής Σχολής,  Α.Π.Θ., Ψυχοπαιδαγωγό – Κλινικό Κοινωνικό Ψυχολόγο, Δημήτρη Ζάχο, λέκτορα Π.Τ.Δ.Ε, Παιδαγωγικής Σχολής, Α.Π.Θ., συζήτηση, παρουσιάσεις καλών πρακτικών, και καλλιτεχνικά δρώμενα από την Πειραματική Σκηνή της “Τέχνης” – θεατρική ομάδα Παπαλάνγκι.

Το Σάββατο θα πραγματοποιηθούν τρίωρα βιωματικά εργαστήρια, σε δύο κύκλους, τα οποία θα συντονίσουν οι: Koldobika Vio, παιδαγωγός θεάτρου, Τάσος Αγγελόπουλος, σκηνοθέτης, υπ. Διδάκτωρ Τμ. Θεάτρου, Α.Π.Θ., Γιούλη Αλεξίου, εκπαιδευτικός, Άβρα Αυδή, φιλόλογος, δασκάλα δράματος/θεάτρου, Γιαγκούλη Χριστίνα, θεατροπαιδαγωγός, ηθοποιός, Μάρθα Κατσαρίδου, δασκάλα, παιδαγωγός θεάτρου, δρ. ΑΠΘ, Κατερίνα Κατσιούρα, εικαστικός, Χαρά Λιόλιου, θεατρολόγος – παιδαγωγός, Στέλλα Λυναρδή, Μουσικολόγος – Μουσικoπαιδαγωγός, Μαρία Μεντίζη, θεατρολόγος, Κώστας Μπακιρτζής, Αναπλ. Καθηγητής ΤΕΠΑΕ-Παιδαγωγικής Σχολής  ΑΠΘ., Ψυχοπαιδαγωγός.- Κλινικός Κοινωνικός  Ψυχολόγος,  Γιάννης Πουταχίδης, θεατροπαιδαγωγός, Στέλλα Τσίγγου, συγγραφέας-αφηγήτρια, Ντίνα Τσολάκη, εκπαιδευτικός, Μελίνα Χατζηγεωργίου, δασκάλα θεάτρου/δράματος, εκπαιδευτικός.

Χώρος: 1ο Λύκειο Συκεών (Επταπυργίου 150, λεωφορείο 23 από την  αφετηρία της Πλατείας Ελευθερίας και στάση «Σχολείο» στο Επταπύργιο)

Το πρόγραμμα είναι το ακόλουθο:

Παρασκευή 28-11-2014

17.00 – 18.00  Εγγραφές  – Δηλώσεις εργαστηρίων (θα γίνουν μόνο την Παρασκευή)

18.00 – 18.20  Έναρξη – Πανελλήνιο Δίκτυο για το Θέατρο στην Εκπαίδευση

18.20 – 19.20  Εισηγήσεις

19.20 – 19.45  Συζήτηση

19.45 – 20.10  Διάλειμμα

20.10 – 20.40  Καλές πρακτικές

20.40 – 21.15  Καλλιτεχνικά δρώμενα

Σάββατο 29-11-2014

09.30 – 12.30  Α’ κύκλος εργαστηρίων

12.30 – 13.30  Διάλειμμα

13.30 – 16.30  Β’ κύκλος εργαστηρίων

16.30 – 16.45  Βεβαιώσεις

16.45 – 17.15  Κλείσιμο

Οι περιλήψεις των εισηγήσεων και των εργαστηρίων καθώς και τα βιογραφικά των εισηγητών και εμψυχωτών θα αποσταλούν ηλεκτρονικά στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις όσων κάνουν αίτηση συμμετοχής και θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα μας www.TheatroEdu.gr.

Το σεμινάριο είναι δωρεάν και απευθύνεται σε 150 συμμετέχοντες. Προτεραιότητα έχουν τα μέλη του Πανελλήνιου Δικτύου για το Θέατρο στην Εκπαίδευση και τα μέλη του Συλλόγου Αποφοίτων του Τμήματος Θεάτρου, Σχολής Καλών Τεχνών Α.Π.Θ.

 Σε περίπτωση συμπλήρωσης του αριθμού συμμετεχόντων θα δημιουργηθεί λίστα αναμονής.

Οι συμμετέχοντες εκπαιδευτικοί, που θα παρακολουθήσουν όλη τη διημερίδα, θα λάβουν βεβαιώσεις συμμετοχής. Παρακαλούμε να στείλετε τη συνημμένη αίτηση μέχρι τις 25 Νοεμβρίου 2014 στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@theatroedu.gr.

Για να κατεβάσετε την αίτηση για το Πανελλήνιο ΔΙΚΤΥΟ για το ΘΕΑΤΡΟ στην ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ κάντε κλικ εδώ

 Posted by at 8:35 am
Nov 182014
 

Σας γνωρίζουμε ότι η Πανελλήνια Ένωση Βιοεπιστημόνων διοργανώνει το 9ο Πανελλήνιο Συνέδριο με θέμα: «Το Περιβάλλον και ο Άνθρωπος».

Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα (Ίδρυμα Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών ΙΙΒΕΑΑ) στις 5, 6 και 7 Δεκεμβρίου 2014 και μπορούν να συμμετάσχουν, εφόσον το επιθυμούν:

1)  Οι Περιφερειακοί Διευθυντές Εκπαίδευσης, κλάδου ΠΕ04.

2)  Oι Προϊστάμενοι Επιστημονικής και Παιδαγωγικής Καθοδήγησης, κλάδου ΠΕ04.

3)  Οι Σχολικοί Σύμβουλοι Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, κλάδου ΠΕ04.

4)  Οι Διευθυντές των Διευθύνσεων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, κλάδου ΠΕ04.

5)  Οι Υπεύθυνοι ΕΚΦΕ.

6)  Οι Υπεύθυνοι Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και Αγωγής Υγείας.

7)  Ένας (01) εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ04 από κάθε Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης.

8)  Τέσσερις (04) εκπαιδευτικοί κλάδου ΠΕ04 ανά Διεύθυνση Δ/θμιας Εκπ/σης της χώρας. Οι εκπαιδευτικοί που θα παρακολουθήσουν το Συνέδριο θα επιλεγούν, εφόσον οι ενδιαφερόμενοι είναι περισσότεροι, με κλήρωση, η οποία θα διενεργηθεί στις Δ/νσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

9)  Τρία (03) μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ή της Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου, σύμφωνα με τον ακόλουθο πίνακα:

 

α/α

Διοικητικό Συμβούλιο/ Οργανωτική Επιτροπή Δ/ΝΣΗ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ

1.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΤΩΠΟΔΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

2.

ΜΑΡΙΑ ΜΑΥΡΑΓΑΝΗ Α΄ ΑΘΗΝΑΣ

3.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΣΙΝΑΚΗΣ Α΄ ΑΘΗΝΑΣ

 

Η συμμετοχή των ανωτέρω θα γίνει χωρίς δαπάνη για το δημόσιο.

Για τη χορήγηση των αδειών για τη συμμετοχή στο Συνέδριο ισχύουν οι διατάξεις της παρ. 2 του άρθρου 59 του ν. 3528/2007 (Α΄ 26) σε συνδυασμό με τις με αρ πρωτ. Φ353.1/17/81587/Δ1/17-7-2012 (Β΄ 2214) και Φ353.1/10/58660/Δ1/26-04-2013 (Β΄ 1186) Υ.Α. συμπλήρωσης – τροποποίησης των αρμοδιοτήτων.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται τις ιστοσελίδες http://9pev.biologia.gr/καιhttp://www.pev.gr

Για να δείτε το έγγραφο 9ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Πανελλήνιας Ένωσης Βιοεπιστημόνων κάντε κλικ εδώ

 Posted by at 8:26 am
Nov 112014
 

Παρακαλούνται οι συνάδελφοι οι οποίοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στο σεμινάριο να συμπληρώσουν την επισυναπτόμενη αίτηση και να μας τη στείλουν στο ΚΠΕ Μολάων δια μέσου των Υπευθύνων Σχ. Δραστηριοτήτων του νομού τους μέχρι την 18 Νοεμβρίου 2014.

Το ΚΠΕ Μολάων ως συντονιστής του Εθνικού Θεματικού Δικτύου «Κάστρο: Ο τόπος το ορίζει και ο άνθρωπος το χτίζει» στα πλαίσια της συνεχούς επιμόρφωσης για τους εκπαιδευτικούς οι οποίοι υλοποιούν σχετικά προγράμματα και της παρουσίασης νέων καινοτόμων παιδαγωγικών προσεγγίσεων διοργανώνει σεμινάριο με θέμα:

« Κάστρα και πραγματείαι. Τροφοδοσίες, ανταλλαγές, προϊόντα τότε και σήμερα»

  Σκοπός του σεμιναρίου είναι η συνεχής επιμόρφωση των εκπαιδευτικών οι οποίοι υλοποιούν ανάλογο εκπαιδευτικό πρόγραμμα και η παροχή εκπαιδευτικού υλικού για υποστήριξη των προγραμμάτων τους.

 Το σεμινάριο θα υλοποιηθεί στις 16, 17 και 18 Ιανουαρίου 2015 στους Μολάους και στη Μονεμβασία και απευθύνεται σε 40 εκπαιδευτικούς  καθώς και στα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής και της Παιδαγωγικής Ομάδας του Δικτύου.

Για να δείτε το έγγραφο και την αίτηση κάντε κλικ εδώ

 Posted by at 1:28 pm
Nov 102014
 

Αγαπητά μέλη  και φίλοι της ΠΕΕΚΠΕ Κεντρικής Μακεδονίας,

 

σας στέλνουμε την 2η ανακοίνωση του 7ου Συνεδρίου της ΠΕΕΚΠΕ, με θέμα:

«ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ και ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ για την ΑΕΙΦΟΡΙΑ

Αλλάζοντας στάσεις και συμπεριφορές μέσα από εκπαιδευτικά προγράμματα,

έρευνα, σχολικά δίκτυα, δράσεις και δραστηριότητες στην Ελλάδα»,

που θα πραγματοποιηθεί στις 20-22 Μαρτίου 2015, στο Βόλο. 

 

Η Διοικούσα Επιτροπή της ΠΕΕΚΠΕ Κεντρικής Μακεδονίας

Για να δείτε την ανακοίνωση κάντε κλικ εδώ

 Posted by at 11:53 am
Nov 102014
 

Το ΚΠΕ Βελβεντού Σιάτιστας  στο πλαίσιο της Πράξης «Δράσεις Δια Βίου Μάθησης για το Περιβάλλον και την Αειφορία» του Επιχειρησιακού Προγράμματος  «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση», με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και εθνικών πόρων, προκηρύσσει τριήμερο εισαγωγικό σεμινάριο επιμόρφωσης 52 εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, με θέμα«Προωθώντας την αειφόρο ανάπτυξη στους μαθητές» βασισμένο στη θεματική ενότητα: «Από το Αμπέλι στο Κρασί» από την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου έως την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014 στις εγκαταστάσεις του ΚΠΕ Σιάτιστας στη Σιάτιστα.

Οι εκπαιδευτικοί που θα συμμετάσχουν προέρχονται από τις παρακάτω Διευθύνσεις Εκπαίδευσης, που ανήκουν στην εμβέλεια του ΚΠΕ Βελβεντού Σιάτιστας

 

 

ΑΡΙΘΜ. ΕΚΠ/ΚΩΝ

 

ΝΟΜΟΣ

Π΄ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ.

Δ΄ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ.

1

ΚΟΖΑΝΗΣ

12

12

2

ΠΕΛΛΑΣ

7

3

ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

7

4

ΗΜΑΘΙΑΣ

7

7

 

ΣΥΝΟΛΟ

26

26

 Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί να αποστείλουν την αίτηση συμμετοχής τους (υπόδειγμα)  στους Υπεύθυνους Σχολικών Δραστηριοτήτων & Π.Ε. του νομού τους μέχρι την Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014.

Για να δείτε την προκήρυξη κάντε κλικ εδώ

Για να δείτε την αίτηση κάντε κλικ εδώ

 Posted by at 11:18 am
Nov 072014
 

Καλημέρα σας!

Σας στέλνουμε ενημέρωση για την εκδήλωση που διοργανώνει ο Συνήγορος του Πολίτη-Συνήγορος του Παιδιού, σε συνεργασία με άλλους φορείς, αυτό το Σαββατοκύριακο 8-9 Νοεμβρίου, στο Πολιτιστικό Κέντρο Στ’ Διαμερίσματος του Δήμου Αθηναίων.

Το διήμερο έχει τίτλο ”Τα παιδιά είναι πολίτες!” και είναι αφιερωμένο στον πρωτεργάτη-υπερασπιστή των δικαιωμάτων των παιδιών Γιάνους Κόρτσακ και στα 25 χρόνια της Διεθνούς Σύμβασης για τα Δικαιώματα του Παιδιού.

Περιλαμβάνει θεατρικά δρώμενα και εργαστήρια για μαθητές, συζήτηση με εκπαιδευτικούς, εισηγήσεις ακαδημαϊκών, παιδαγωγών και εκπροσώπων φορέων, προβολή ταινιών και έκθεση υλικού.

 Σας περιμένουμε!

 

“Τα παιδιά είναι πολίτες!”:

εκδήλωση αφιερωμένη στον Γιάνους Κόρτσακ

Διήμερο εκδηλώσεων με τίτλο «Τα παιδιά είναι πολίτες!», διοργανώνει ο Συνήγορος στις 8 και 9 Νοεμβρίου 2014 (Πολιτιστικό Κέντρο Στ’ Διαμερίσματος Δήμου Αθηναίων, Ευελπίδων 18), με αφορμή τα 25 χρόνια από την υιοθέτηση της Διεθνούς Σύμβασης για τα Δικαιώματα του Παιδιού. Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στο έργο του Janusz Korczak, πρωτεργάτη – υπερασπιστή των δικαιωμάτων των παιδιών.

“Ό,τι μας απαγορεύουν εμάς, εκείνοι το κάνουν. Εμείς για όλα πρέπει να ρωτάμε τους μεγάλους, εκείνοι μας ρωτούν για τίποτα; Μας λένε: ‘Όταν μιλάνε οι μεγάλοι, τα παιδιά να σωπαίνουν’.
Γιατί δηλαδή,  δεν είμαστε άνθρωποι εμείς, δεν έχουμε γνώμη, δεν έχουμε απόψεις, δεν έχουμε δικαιώματα;”
(Ματίας ο πρώτος)

Το διήμερο διοργανώνει ο Συνήγορος του Πολίτη / Συνήγορος του Παιδιού, σε συνεργασία με τον Πολωνό Συνήγορο του Παιδιού, την Πρεσβεία της Πολωνικής Δημοκρατίας, την Παιδαγωγική Ομάδα για τον Φρενέ και το Πανελλήνιο Δίκτυο για το Θέατρο στην Εκπαίδευση.

Κατεβάστε την αφίσα και το πρόγραμμα της εκδήλωσης

Δελτίο Τύπου

> Η είσοδος του Πολιτιστικού Κέντρου είναι ανάμεσα στα Δικαστήρια και το 38ο Γυμνάσιο-Λύκειο Αθήνας. Ο χώρος δεν είναι προσβάσιμος για άτομα με κινητικές αναπηρίες.

 Για να δείτε το πρόγραμμα κάντε κλικ εδώ

Για να δείτε την αφίσα κάντε κλικ εδώ

 Posted by at 7:33 am
Nov 042014
 

Το ΚΠΕ Βελβεντού Σιάτιστας  στο πλαίσιο της Πράξης «Δράσεις Δια Βίου Μάθησης για το Περιβάλλον και την Αειφορία» του Επιχειρησιακού Προγράμματος  «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση», με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και εθνικών πόρων, προκηρύσσει διήμερο σεμινάριο επιμόρφωσης 46 εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, με θέμα «Το παιχνίδι στην Περιβαλλοντική Εκπαίδευση» το Σάββατο 29/11/2014 και την Κυριακή 30/11/2014 στο ΚΠΕ Βελβεντού.

 

 

ΑΡΙΘΜ. ΕΚΠ/ΚΩΝ

 

ΝΟΜΟΣ

Α΄ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ.

Β΄ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ.

 

ΚΟΖΑΝΗΣ

23

23

Για να δείτε το έγγραφο κάντε κλικ Προκήρυξη διήμερου σεμιναρίου επιμόρφωσης εκπαιδευτικών με θέμα «Το παιχνίδι στην Περιβαλλοντική Εκπαίδευση»

Για να κατεβάσετε την αίτηση κάντε κλικ Αίτηση Εκπαιδευτικού

 Posted by at 12:53 pm