Jun 292016
 

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

  ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ

  ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ

ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ

 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ

ΤΜΗΜΑ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΤΕΧΝΩΝ

                                                

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κοζάνης σε συνεργασία με το Τμήμα Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας οργανώνει στο Αρχαιολογικό Μουσείο Αιανής, το Θερινό Εικαστικό Εργαστήρι «Με αφορμή το παρελθόν – Σύγχρονα έργα σε ιστορικούς τόπους».

Το θερινό εργαστήρι οργανώνεται με επιτυχία, εδώ και χρόνια, στο Αρχαιολογικό Μουσείο Αιανής και συμμετέχουν σ’ αυτό φοιτητές του Τμήματος Εικαστικών Εφαρμοσμένων Τεχνών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας. Το εργαστήρι αποτελεί αφορμή «πολιτιστικών εντοπισμών» στο βαθύ παρελθόν και μία ακόμη αφετηρία αναζήτησης και γνωριμίας με την αρχαιότητα.

 Το ειδικό θέμα του φετινού εργαστηρίου είναι: «Σπόροι και φυτά, άνθη και καρποί». Αφορμή για το θέμα είναι η έκθεση που φιλοξενείται στο Αρχαιολογικό Μουσείο Αιανής: «Φυτά και Πολιτισμός: σπόροι της πολιτιστικής κληρονομιάς της Ευρώπης», δάνειο από το Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης.

Η έκθεση αποτελείται από 25 ταμπλώ – εθνικές συμμετοχές 11 ευρωπαϊκών χωρών, για την παραγωγή των οποίων συνεργάστηκε ένα δίκτυο επιστημόνων διαφόρων ειδικοτήτων με τον συντονισμό του Εργαστηρίου Αρχαιοβοτανολογίας του Πανεπιστημίου της Μοντένα (Ιταλία) με στόχο την ανάδειξη της σημασίας των φυτών στην συγκρότηση μιας ευρωπαϊκής ταυτότητας.

Την Ελλάδα εκπροσώπησε στο πρόγραμμα το Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Οι παρουσιάσεις καλύπτουν τη βοτανολογία, την αρχαιολογία, τη χρήση των φυτών δια μέσου της ιστορίας και τις ευρωπαϊκές παραδόσεις. Η έκθεση βασίζεται στην έννοια της Ευρώπης όπως αυτή παρουσιάζεται μέσω των φυτών, με την ελπίδα ότι «οι ρίζες του παρελθόντος μας θα γίνουν οι σπόροι του μέλλοντός μας».

 Στο πλαίσιο του εικαστικού εργαστηρίου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3 Ιουλίου 2016, ημερίδα με θέμα: «Η διαχείριση του παρελθόντος»,

στην οποία θα παρουσιαστούν εισηγήσεις σχετικές με θέματα διαχείρισης της πολιτιστικής κληρονομιάς, ζητήματα που αφορούν τη σχέση της κοινότητας με την αρχαιολογική δράση και τη λειτουργία του μουσείου στην περιοχή, μουσειολογικές και μουσειοπαιδαγωγικές πρακτικές, καθώς και θέματα πρόσληψης της γνώσης για το παρελθόν, ειδικότερα στο πεδίο της καλλιτεχνικής  δημιουργίας.

 Παράλληλα με το εικαστικό εργαστήρι θα πραγματοποιηθεί  και εργαστήρι ψηφιδωτού για μικρούς και μεγάλους από τον ψηφοθέτη Γρηγόρη Τζιαναμπέτη.

 Η παρακολούθηση των εργασιών του εικαστικού εργαστηρίου, της ημερίδας, καθώς και η συμμετοχή στο εργαστήρι ψηφιδωτού είναι ελεύθερη και δωρεάν.

 Θερινό Εικαστικό Εργαστήρι

 «Με αφορμή το παρελθόν: Σύγχρονα έργα σε ιστορικούς τόπους».

Ειδικό θέμα: «Σπόροι και φυτά, άνθη και καρποί»

30 Ιουνίου – 6 Ιουλίου 2016

ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΙΑΝΗΣ

 

Θερινό Εικαστικό εργαστήρι – Ώρες επίσκεψης για το κοινό:

Καθημερινές και Σαββατοκύριακο 10.00 -14.00 και 18.00-20.00

 

Εργαστήρι ψηφιδωτού : 1– 3 Ιουλίου

Καθημερινές και Σαββατοκύριακο 9.00 -11.00 και 18.30 – 21.00

 

Ημερίδα με θέμα « Η διαχείριση του παρελθόντος»

Κυριακή 3 Ιουλίου 2016 ,  Ώρες 10.00 – 14.30

 Posted by at 9:06 am
Jun 292016
 

5ο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ Κοζάνης

1,2,3 Ιουλίου, Βαλταδώρειο Γυμνάσιο

Για να δείτε το πρόγραμμα πατήστε εδώ

ΑΡΣΙΣ - ΚΟΖΑΝΗΣ
Αγίου Χριστοφόρου 6, 50100, Κοζάνη
τηλ: 2461049799
email: infokoz@arsis.gr 
blog: www.arsiskozanis.blogspot.gr
www.facebook.com/Arsis.Kozanis
www.twitter.com/ArsisKozanis
www.youtube.com/ArsisKozanis
 Posted by at 9:04 am
Jun 292016
 

Εκ μέρους του WRO Hellas, έχουμε την τιμή να σας προσκαλέσουμε στον 8ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, ο οποίος διεξάγεται το Σάββατο 2 Ιουλίου 2016, στις 10:00 π.μ., στη Σχολή Μωραΐτη (οδηγίες πρόσβασης: http://moraitis.edu.gr/school/webform/1/epikoinonia). Ο διαγωνισμός είναι στο πλαίσιο της Ολυμπιάδας Ρομποτικής, η οποία φέτος διεξάγεται στο Νέο Δελχί της Ινδίας.

Λεπτομέρειες  μπορείτε να βρείτε στο site του http://wrohellas.gr καθώς και στη σελίδα https://facebook.com/WROHellas.

Με εκτίμηση,

Α. Π. Λούβρης.

 Posted by at 8:59 am
Jun 222016
 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Έχουμε την τιμή να σας προσκαλέσουμε στις εργασίες του
1ου Πανελλήνιου Επιστημονικού Συνεδρίου με Διεθνή Συμμετοχή
Οπτικοακουστικός Γραμματισμός στην Εκπαίδευση
το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 24-26 Ιουνίου 2016, στη Θεσσαλονίκη, στο κτίριο της Παιδαγωγικής Σχολής του Α.Π.Θ.
Η εναρκτήρια εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016,
στο Θέατρο «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΝ», ώρες 17:30-21:00.
Η παρουσία σας θα ήταν μεγάλη τιμή και χαρά για εμάς.

Για να δείτε το πρόγραμμα του συνεδρίου κάντε κλικ εδώ

Για την Οργανωτική Επιτροπή
Παναγιώτης Ζ. Ανανιάδης
Περιφερειακός Διευθυντής Π.Ε. και Δ.Ε.
Κεντρικής Μακεδονίας
Παύλος Πανταζής
Πρόεδρος και Αναπληρωτής Καθηγητής
του Τμήματος Κινηματογράφου
της Σχολής Καλών Τεχνών του Α.Π.Θ.

 Posted by at 7:31 am
Jun 172016
 

Σας ενημερώνουμε ότι ο Δήμος Δίου Ολύμπου, η Λέσχη για τη Διάδοση της Νοηματικής Γλώσσας, η Ελληνική Ομοσπονδία Αθλητισμού Κωφών & ΟΜΚΕ, ο Πολιτιστικός Οργανισμός Μακεδονίας-Θράκης Εσαεί εν Ροή,ο Σύλλογος ΑμεΑ Χανίων, ο ΟΠΑΝΔΑ Δήμου Αθηναίων, η Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων της Περιφέρειας Κρήτης διοργανώνουν για τέταρτη συνεχή χρονιά το 4ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ ΚΩΦΟΙ ΚΑΙ ΑΚΟΥΟΝΤΕΣ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ.

Το Φεστιβάλ θα διεξαχθεί από 11 έως 18 Σεπτεμβρίου 2016, σε χώρους του Εθνικού Δρυμού του Ολύμπου. Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί και το 4ο Πανελλήνιο Συμπόσιο του Φεστιβάλ με τίτλο: «Ο Ρόλος της Δια Βίου Μάθησης και της Διάδοσης της Νοηματικής Γλώσσας στην Ποιότητα Ζωής Κωφού και Βαρήκοου Πληθυσμού» που τελεί υπό την αιγίδα του ΤΕΦΑΑ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και με την υποστήριξη του Εργαστηρίου Ειδικής Αγωγής και Ψυχολογίας του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διεξαγωγή του Φεστιβάλ και του Συμποσίου, καθώς και για τη διαδικασία υποβολής εργασιών ή πλήρων άρθρων παρακαλείσθε να επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες http://esai.gr/DHIA_2016.html  και http://www.esai.gr/DHIAprocedings.html

Για να δείτε το σχετικό έγγραφο κάντε κλικ εδώ.

 Posted by at 9:07 am
Jun 152016
 

Αξιολόγηση από την Κριτική Επιτροπή των εργασιών για τον 2ο διαγωνισμό «Οι εθνικοί αγώνες των Ελλήνων στη Μακεδονία και στη Θράκη (1821-αρχές 20ού αι.)», για μαθήτριες/τές της Γ΄ τάξης των Γυμνασίων της Μακεδονίας και της Θράκης που διοργάνωσε το Σωματείο «Οι Φίλοι του Μουσείου Μακεδονικού Αγώνα» υπό την αιγίδα του Υφυπουργείου Μακεδονίας – Θράκης και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας κατά το σχολικό έτος 2015/16, η διεξαγωγή του οποίου έχει εγκριθεί από τη Διεύθυνση Σπουδών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του υπουργείου Παιδείας.

Τα μέλη της Κριτικής Επιτροπής Ιάκωβος Δ. Μιχαηλίδης, Αναπληρωτής Καθηγητής τμήματος Ιστορίας -  Αρχαιολογίας (ΑΠΘ), πρόεδρος, Ιωάννης Τζανής, δρ. Ιστορίας – Λογοτέχνης, Επίτιμος Σχολικός Σύμβουλος, μέλος, Στράτος Δορδανάς, Επίκουρος Καθηγητής τμήματος Βαλκανικών, Σλαβικών και Ανατολικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, μέλος (μόνο για τις ενότητες «Ιστορία» και «Λογοτεχνία»), και Ελευθερία Θανούλη, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια τμήματος Κινηματογράφου (ΑΠΘ), μέλος (μόνο για τις ενότητες «Ταινία» και «Καλλιτεχνική Επιμέλεια»), ανακοινώνουν τα αποτελέσματα του διαγωνισμού:

http://www.imma.edu.gr/imma/news/show.html?id=155

Συγχαρητήρια στην ομάδα του 3ου Γυμνασίου Κοζάνης

3ο Γυμνάσιο Κοζάνης, τμήμα Γ4. Τζήκα Κυριακή, Τσιανάκα Πολυξένη, Σιώπης Ιωάννης, Χαραλαμπίδης Θεόδωρος, Τρομπούκης Κωνσταντίνος Επιβλέπουσα: Μαρία Μιχαηλίδου (ΠΕ 02).

Συγχαρητήρια στην ομάδα του 5ου Γυμνασίου Κοζάνης

 5ο Γυμνάσιο Κοζάνης, τμήμα Γ1. Σανόπουλος Θεμιστοκλής, Σαπανίδου Λεμονιά, Τεφίκ Νταμαλιάντι, Τζάλια Ευλαμπία, Τσίγκας Νικόλαος, Τσιμπραηλίδου Δήμητρα, Χατζόγλου Νίκη Επιβλέπων: Δελιόπουλος Γεώργιος ΠΕ02.

Συγχαρητήρια στην ομάδα του Γυμνασίου  Λευκοπηγής Κοζάνης  

Γυμνάσιο Λευκοπηγής Κοζάνης. Άννα Γκατζιούφα, Βάια Γκατζιούφα, Λαμπρινή Κολέτσα, Νικολέτα Μάγγου, Αθανασία Παπακωνσταντίνου. Επιβλέπουσες: Γεωργία Κουκίδου (ΠΕ 02) και Βασιλική Μόσχου (ΠΕ 02).

Συγχαρητήρια στην ομάδα του 6ου Γυμνασίου Κοζάνης

 6ο Γυμνάσιο Κοζάνης, τμήμα Γ3. Λιτσκολλάρη Ιωάννα, Πεταλωτή Μαρία, Σοφίδου Ελένη, Στραβού Ελένη, Τρέμα Ελισάβετ, Τσιμοπούλου Παρασκευή, Χατζημουρατίδου Γεωργία, Χατζηστυλιάδου Κωνσταντίνα. Επιβλέπουσα: Μαρία Μιχαηλίδου (ΠΕ 02).

Συγχαρητήρια στην ομάδα του Γυμνασίου Περδίκκα Κοζάνης

Γυμνάσιο Περδίκκα Κοζάνης. Βύρλιου Μαρία, Καρανάκη Σοφία, Κωστάκογλου Γεώργιος, Μήτκα Ελευθερία. Επιβλέπουσες: Πολιτίδου Μαρία (ΠΕ 02) και Γκάλφα Μαρία (ΠΕ 02).

Οι μαθήτριες/τές των ομάδων που έλαβαν τα βραβεία για την Ιστορία, τη Λογοτεχνία και την Ταινία, καθώς και οι βραβευθέντες για την Καλλιτεχνική Επιμέλεια θα τιμηθούν σε ειδική τελετή που θα γίνει στο Μουσείο Μακεδονικού Αγώνα (Προξένου Κορομηλά 23, δίπλα στη Μητρόπολη Θεσσαλονίκης) στα τέλη Ιουνίου 2016, υπό την αιγίδα του Υφυπουργείου Μακεδονίας – Θράκης και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

 Posted by at 7:37 am
Jun 152016
 

«Βίντεο και Θέατρο Τεκμηρίωσης: 

καταγράφοντας κριτικές όψεις της νεανικής κουλτούρας στη σύγχρονη πραγματικότητα»

Παρουσιάσεις, εργαστήρια, παραστάσεις, προβολές

 18-19 Ιουνίου 2016, Ναύπλιο, Ελλάδα

Χώρος: Βουλευτικό, Θέατρο Τριανόν και Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, Ναύπλιο

 Φιλοξενία: Τμήμα Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. Δήμου Ναυπλιέων

 Διοργάνωση:

 • Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής, Ελλάδα
 • Τοπική Διεύθυνση Εκπαίδευσης Bayrampaşa, Istanbul, Tουρκία
 • Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, Σχολή Καλών Τεχνών, Τμήμα Θεατρικών Σπουδών, Ελλάδα
 • Πανελλήνιο Δίκτυο για το Θέατρο στην Εκπαίδευση, Ελλάδα
 • ΚΑΡΠΟΣ, Κέντρο Εκπαιδευτικών Δράσεων και Διαπολιτισμικής Επικοινωνίας, Ελλάδα
 • Ένωση Καινοτόμων Εκπαιδευτικών Yeniliki Eğitimciler Derneği, Τουρκία

 Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής σας προσκαλεί στη Διεθνή Συνδιάσκεψη YouthDOCs με θέμα τη χρήση του θεάτρου ντοκουμέντο και του κινηματογραφικού ντοκιμαντέρ (θέατρο και βίντεο τεκμηρίωσης) στην εκπαίδευση και στην εμψύχωση ομάδων νέων.

  Η Συνδιάσκεψη YouthDOCs απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς, φοιτητές, ειδικούς μέσων επικοινωνίας και θεάτρου, ακαδημαϊκούς, καλλιτέχνες, εμψυχωτές νέων.

  Στη Συνδιάσκεψη θα παρουσιαστούν μεθοδολογίες από διεθνείς πρακτικές με εισηγητές από την Ελλάδα, την Τουρκία, την Κύπρο, το Βέλγιο, την Ιρλανδία και το Ην. Βασίλειο, όπως επίσης και όλα τα αποτελέσματα του Προγράμματος YouthDOCs, που υλοποίησε η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής σε συνεργασία με άλλους εταίρους. Θα πραγματοποιηθούν βιωματικά σεμινάρια, θα παρουσιαστούν δρώμενα και θα προβληθούν βίντεο.

  Το πρόγραμμα YouthDOCs (ERASMUS+, KA2, www.youthdocs.eu) εφαρμόστηκε στην Ελλάδα και στην Τουρκία από το 2014 μέχρι το 2016 χρησιμοποιώντας μαθητοκεντρική μεθοδολογία, τεχνικές ενεργητικής μάθησης σε ομάδες μαθητών και τα εργαλεία του βίντεο και του θεάτρου τεκμηρίωσης.

 Πρόγραμμα και Συντελεστές της Συνδιάσκεψης στα συνημμένα έγγραφα.

 Πληροφορίες:

Χριστίνα Ζώνιου: zoniou@uop.gr / τηλ: 6972887744

Κατερίνα Αλεξιάδη: katerina.alexiadi@gmail.com / τηλ: 6936717978

Για να δείτε το σχετικό έγγραφο πατήστε εδώ

Για να δείτε το πρόγραμμα πατήστε εδώ

 Posted by at 7:26 am
Jun 152016
 

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΥ ΘΕΜΑΤΙΚΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΕΧΡΙ 15/6/2016

 ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ 

 

Εκ μέρους των Διοργανωτών

ΑΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ Τ.Τ. – Δίκτυο «ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ»

Δρ.  Θεόδωρος Γκανέτσος ,

Καθηγητής,

Διευθυντής Διατμηματικού Εργαστηρίου

 «Μη-καταστροφικών ελέγχων» ΑΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ Τ.Τ.

Κων/νος Σκριάπας

Πρόεδρος ΔΣ Δικτύου «ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ»-

Οικονομολόγος ΑΠΘ-ΝΟΕ-

 Σύμβουλος Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας

– Το Σεμινάριο αφορά τις παρακάτω ειδικότητες:

 1. Συντηρητές
 2. Φυσικούς και Χημικούς
 3. Αρχαιολόγους
 4. Μελετητές έργων τέχνης
 5. Ιστορικούς  έργων τέχνης

αλλά και κάθε επιστήμονα που εμπλέκεται με την Πολιτιστική Κληρονομιά και  επιθυμεί να αποκτήσει ιδιαίτερες γνώσεις και δεξιότητες και διαθέτει το αναγκαίο για το σεμινάριο επιστημονικό υπόβαθρο .

 

Συμμετέχουν επιστήμονες -εκπαιδευτές από τα παρακάτω εκπαιδευτικά Ιδρύματα :

 • ΑΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΤ,
 • ΕΜΠ, 
 • University of Ankara,
 • ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ,
 • ΤΕΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ,
 • Εργαστήριο ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥ & ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ,
 • Ανώτατη Εκκλησιαστική Σχολή Θεσσαλονίκης

Για  πρώτη φορά θα γίνει παρουσίαση με χρήση φορητής οργανολογίας , εστιάζοντας σε φυσικοχημικές μεθόδους, in-situ μετρήσεις, μελέτες συντήρησης και ανάδειξης του πολιτιστικού πλούτου της χώρας.

Ειδικές εφαρμογές σε προβλήματα συντήρησης:

 • Πέτρα – Μάρμαρο – Κεραμικό
 • Οργανικές Ουσίες - Δέρμα
 • Εικόνες – χρώματα
 • Χαρτί – ταυτοποίηση υλικών σε τέχνεργα
 • Μελέτη – χαρακτηρισμός ημιπολύτιμων λίθων.
 • Εργαστηριακές ασκήσεις με φορητές συσκευές και επίδειξη ταυτοποίησης υλικών (identification).
 • Ομαδικές ασκήσεις σε γνωστά υλικά και χρήση των συσκευών από τους εκπαιδευόμενους.

Για να δείτε την πρόσκληση πατήστε εδώ

Για να δείτε τα στοιχεία του Σεμιναρίου στη Λάρισα και στο Βόλο με τίτλο : «Εφαρμογή Φορητών Μη-Καταστροφικών Τεχνολογιών στη συντήρηση και ανάδειξη της Πολιτιστικής Κληρονομιάς» πατήστε εδώ.

Για να δείτε το πρόγραμμα των ομιλιών πατήστε εδώ

Για να κατεβάσετε την αίτηση πατήστε εδω

www.diktioelassonas.gr

http://perrevia.diktioelassonas.gr

«ΔΙΚΤΥΟ ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ» 

ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΗΜΩΝ

ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ

Perrevia Network of Associations of Elassona and Elassona’s Emigrants

Second-level Non Governmental Organization

Address: Ektis Oktovriou 115 / 6ης Οκτωβρίου 115

Town: Elassona, 40200 Greece / Ελασσόνα, 40200

Τel. (+30) 6974-881944 (President), fax (+30) 24210-71200

email: info@diktioelassonas.gr

 Posted by at 7:21 am