May 262015
 

Ανάκληση πρόσκλησης σε σεμινάριο του ΚΠΕ Φιλιατών

Το ΚΠΕ Φιλιατών-Θεσπρωτίας προγραμματίζει 3ήμερο σεμινάριο με τίτλο «Φυσικό και ανθρωπογενές περιβάλλον στη Θεσπρωτία, αρνητικές παρεμβάσεις και αντιμετώπιση τους»,  το οποίο εμπίπτει στο  πλαίσιο υλοποίησης της Πράξης «Δράσεις Δια Βίου Μάθησης για το Περιβάλλον και την Αειφορία», τον Άξονα Προτεραιότητας Α.Π.7 και το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση».

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί κατά τις ημερομηνίες 26, 27 & 28 Ιουνίου 2015 και απευθύνεται σε σαράντα (40)  εκπαιδευτικούς Β/θμιας Εκπ/σης, που υπηρετούν στους νομούς εμβέλειας του ΚΠΕ Φιλιατών:  Θεσπρωτίας (8), Ιωαννίνων (7), Πρέβεζας(4), Άρτας (5), Κέρκυρας (4), Γρεβενών (4), Καστοριάς (4) και Κοζάνης (4).

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί να δηλώσουν ηλεκτρονικά την συμμετοχή τους  στους Υπεύθυνους  Σχολικών Δραστηριοτήτων, ως την Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015. (Όχι απευθείας στο ΚΠΕ).

Για να δείτε την πρόσκληση κάντε κλικ εδώ

Για να κατεβάσετε την αίτηση κάντε κλικ εδώ

 Posted by at 7:54 am
May 222015
 

Το πρόγραμμα διαδικτυακής τηλεκπαίδευσης (e-learning) του ΕΥΖΗΝ επιστρέφει μετά τη μεγάλη απήχηση που σημείωσε ο 1ος κύκλος του στην εκπαιδευτική κοινότητα. O 2ος κύκλος του προγράμματος θα ξεκινήσει στις 01/06/2015 και απευθύνεται σε διορισμένους εκπαιδευτικούς που διαθέτουν εξαψήφιο Αριθμού Μητρώου, καθώς και σε αναπληρωτές, ωρομίσθιους και εκπαιδευτικούς ιδιωτικών σχολείων. Οι εγγραφές θα πραγματοποιηθούν από 25/05/2015 έως 29/05/2015 μέσω της ιστοσελίδας του ΕΥΖΗΝ, και οι εκπαιδευτικοί που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή άμεσα, καθώς ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος. Μετά τη συμπλήρωση του μέγιστου αριθμού θέσεων οι εγγραφές θα ολοκληρωθούν και οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί θα έχουν τη δυνατότητα να δηλώσουν συμμετοχή στον επόμενο κύκλο του προγράμματος, ο οποίος προγραμματίζεται να ξεκινήσει στις αρχές του Σεπτεμβρίου.

 

To πρόγραμμα τηλεκπαίδευσης του ΕΥΖΗΝ απαρτίζεται από μια σειρά διαλέξεων στα γνωστικά αντικείμενα της διατροφής, της σωματικής δραστηριότητας και της ανάπτυξης των παιδιών και των εφήβων, αλλά και σε ευρύτερα θέματα που αφορούν τη διατροφή του ανθρώπου. Στόχο έχει την επιμόρφωση των εκπαιδευτικών, έτσι ώστε, μέσω δράσεων αγωγής υγείας στο χώρο του σχολείου, να συμβάλλουν στη βελτίωση των συνηθειών τρόπου ζωής των μαθητών τους, να προωθήσουν την υγιή σωματική τους ανάπτυξη και την πνευματική τους απόδοση και τελικά να προάγουν την υγεία τους. Πληροφορίες για τον τρόπο διεξαγωγής του προγράμματος τηλεκπαίδευσης μπορείτε να βρείτε εδώ. Για να ενημερώνεστε σχετικά με το πρόγραμμα διαδικτυακής τηλεκπαίδευσης και τις υπόλοιπες δράσεις του ΕΥΖΗΝ, μπορείτε, επίσης, να εγγραφείτε στο newsletterκαι στο facebook του Προγράμματος.

 Posted by at 11:23 am
May 192015
 
 sima ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Ταχ. Δνση : Διοικητήριο

ΖΕΠ Κοζάνης

50100 Κοζάνη

Κοζάνη, 14/05/2015

                            Αρ. Πρωτ.: 55596/1859

Τηλέφωνο

: 24610 52650                  

Φαξ

: 24610 52652    

      


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΜΝΗΜΗΣ

ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ

Με το Ν. 2193/1994 (ΦΕΚ 32/Α/1994) καθιερώθηκε η 19η Μαΐου, ως ημέρα μνήμης της γενοκτονίας του Ελληνισμού του Πόντου και με το Π.Δ. 99/1994 (ΦΕΚ 78/Α/1994) έχει καθοριστεί με λεπτομέρεια το περιεχόμενο και ο τρόπος οργάνωσης των εκδηλώσεων.

Οι φετινές εκδηλώσεις θα συνδιοργανωθούν από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας – Π.Ε. Κοζάνης, το Δήμο Κοζάνης, την Εύξεινο Λέσχη Κοζάνης και τα Ποντιακά Σωματεία του Δήμου και θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 19 Μαΐου 2015 στην Τοπική Κοινότητα Σκήτης του Δήμου Κοζάνης. 

 

Τρίτη 19 Μαΐου 2015

1) Γενικός σημαιοστολισμός από την ογδόη πρωινή ώρα μέχρι και τη δύση του ηλίου της 19ης Μαΐου 2015.

2) Φωταγώγηση όλων των Δημόσιων, Δημοτικών και Κοινοτικών Καταστημάτων, των Καταστημάτων ΝΠΔΔ και των Τραπεζών από τη δύση του ηλίου της 19ης Μαΐου μέχρι τις πρωινές ώρες της επομένης.

 

Στην Τοπική Κοινότητα Σκήτης: 

3) Ώρα 09:00 π.μ. Θεία Λειτουργία στον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Σκήτης.

4) Ώρα 11:00 π.μ. Επιμνημόσυνη δέηση στο Μνημείο Ποντιακής Μνήμης της Τ.Κ. Σκήτης του Δήμου Κοζάνης – Ομιλία με θέμα «Η Γενοκτονία του Πόντου» από τον Φιλόλογο-Ιερέα Αθανάσιο Γεωργιάδη.

5) Κατάθεση στεφάνων από:

-          Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας

-          Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας

-          Βουλευτές Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης

-          Διοικητή 9ης Ταξιαρχίας

-          Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κοζάνης

-          Δήμαρχο Κοζάνης

-          Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Δυτικής Μακεδονίας

-          Διοικητή Περιφερειακής Δ/σης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Δυτ. Μακεδονίας

-          Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών

-          Σύλλογο Συνταξιούχων-Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Δυτ. Μακεδονίας

-          Σύνδεσμο Εφέδρων Αξιωματικών Π.Ε. Κοζάνης

-          Σύνδεσμο Αναπήρων και Θυμάτων Πολέμου Π.Ε. Κοζάνης

-          Εκπροσώπους παραρτημάτων αναγνωρισμένων αντιστασιακών οργανώσεων που εδρεύουν στην Περιφερειακή Ενότητα εκ μέρους της Εθνικής Αντίστασης.

-          Ποντιακοί Σύλλογοι και φορείς που θέλουν να τιμήσουν την ημέρα μνήμης

6) Σιγή ενός  λεπτού – Εθνικός Ύμνος – Πέρας τελετής. Αποχώρηση επισήμων.

7) Στις παραπάνω εκδηλώσεις καλούνται να παραστούν οι τοπικές Αρχές, οι φορείς και όλοι οι πολίτες.

1. ΠΑΡΑΛΗΠΤΕΣ ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

α) Η Ιερά Μητρόπολη Σερβίων και Κοζάνης και ο Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Σκήτης παρακαλούνται να ευαρεστηθούν και  ρυθμίσουν τα των ιεροτελεστιών.

β) Η 9η Ταξιαρχία παρακαλείται να διαθέσει στρατιωτική μουσική και τμήμα απόδοσης τιμών για τις εκδηλώσεις και να εγκαταστήσει στο χώρο κατάθεσης στεφάνων, μεγαφωνική συσκευή με δύο μικρόφωνα, καθώς και έξι (6) όπλα, δύο (2) κράνη και θυμίαμα.

γ) Η Αστυνομική Δ/νση Κοζάνης παρακαλείται για την τήρηση της τάξης και τον σημαιοστολισμό.

δ) Οι Δ/νσεις Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης παρακαλούνται να μεριμνήσουν για σχετικές ομιλίες στα σχολεία της αρμοδιότητάς τους.

 Το παρόν πρόγραμμα έχει θέση επίσημης πρόσκλησης.

 

 

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας

 

 

Θεόδωρος Καρυπίδης
 Posted by at 7:57 am
May 152015
 

Το ΚΠΕ Μελίτης, στο πλαίσιο των υποχρεώσεών του που απορρέουν από το Τεχνικό του Δελτίο Έργου, θα οργανώσει  επιμορφωτικό σεμινάριο για εκπαιδευτικούς Α/θμιας & Β/θμιας εκπ/σης της εμβέλειάς του και

εκπαιδευτικούς του Εθνικού Θεματικού Δικτύου «Κλιματικές αλλαγές-ακραία καιρικά φαινόμενα» σε συνδιοργάνωση με το ΚΠΕ Στυλίδας-Υπάτης.

    Το Σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στη Φλώρινα, στις 19-21 Ιουνίου 2015.  Τίτλος του σεμιναρίου είναι:

                          «Ενέργεια τοπική κοινωνία και βιώσιμη ανάπτυξη»

Οι αιτήσεις των εκπαιδευτικών θα κατατεθούν στους αντίστοιχους Υπεύθυνους Σχολικών Δραστηριοτήτων των Δ/νσεων που ανήκουν οι εκπαιδευτικοί μέχρι 21 Μαϊου 2015. Η λίστα συμμετεχόντων καθώς και οι αναπληρωματικοί ανά Διεύθυνση και βαθμίδα εκπαίδευσης και το σύνολο των αιτήσεων που αφορούν το συγκεκριμένο σεμινάριο παρακαλούμε να αποσταλούν από τους Υπευθύνους  στο ΚΠΕ Μελίτης μέχρι 23 Μαϊου 2015.

Παράταση προθεσμίας : ΑΙΤΗΣΕΙΣ έως 25-5-2015

Για να δείτε την πρόσκληση πατείστε εδώ

Για να κατεβάσετε την αίτηση πατήστε εδώ

Για να δείτε το πρόγραμμα πατήστε εδώ

 Posted by at 1:01 pm
May 152015
 

Στα πλαίσια του 1ου Φεστιβάλ Παραδοσιακού Παιχνιδιού, που διοργανώνεται από το Μουσείο Παραδοσιακού Παιχνιδιού (Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης) σε συνεργασία με την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση του Νομού Κοζάνης και την αρωγή όλων των φορέων του Λιβαδερού, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Ιουνίου στο Λιβαδερό  ημερίδα με θέμα ‘Tο παιχνίδι στην εκπαίδευση’.

Πρόγραμμα:

9:00               Προσέλευση-εγγραφή

9.30-10.30   «Ανάμεσα στο αυταρχικό και το ελευθεριακό σχολείο: Το σχολείο της δράσης          και ο ρόλος του παιχνιδιού», ομιλητής ο Χρήστος Τζήκας, αναπληρωτής καθηγητής Παιδαγωγικής Σχολής Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης

10:30-11:30  «Παιχνίδι και άθληση», ομιλητής ο Αθανάσιος Τσιόκανος, αναπληρωτής καθηγητής Βιοκίνησης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

12:00-13:30   Επίσκεψη στο Γεωλογικό Πάρκο «Μπουχάρια»

14:00               Δεξίωση με τοπικά εδέσματα, προσφορά των γυναικών του χωριού

17:00-21:00  Δραστηριότητες για τους επισκέπτες, ξενάγηση στην Έκθεση Παιχνιδιού, κατασκευή παλιών παιχνιδιών σε εργαστήρια, παιχνίδι από μικρούς και μεγάλους στο χώρο του Φεστιβάλ

Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή ηλεκτρονικά στο grsxdra@dipe.koz.sch.gr

Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων 50 – θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας αιτήσεων.

 Posted by at 9:49 am
May 152015
 
Ανοίξαμε  τα  φτερά  μας  και  αγκαλιάσαμε  την  Ευρώπη!!!!!!!!!!

Για πρώτη φορά φέτος ασχοληθήκαμε με πρόγραμμα etwinning και δημιουργήσαμε νέους φίλους , γνωρίσαμε νέα μέρη και διαφορετικές κουλτούρες.

Μιλήσαμε  Αγγλικά…..

Επικοινωνήσαμε σε μία γλώσσα που είναι η μητρική μας, με παιδιά και εκπαιδευτικούς μεγαλωμένα σε άλλες κουλτούρες, μοιραστήκαμε τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες μας ή απλά μία χριστουγεννιάτικη ή Πασχαλινή ευχή.

Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ

 Posted by at 9:43 am
May 142015
 

 Το Κ.Π.Ε Ανωγείων και το Κ.Π.Ε. Βάμου  σε συνεργασία με τους Υπευθύνους  Σχολικών Δραστηριοτήτων της Κρήτης και το Φυσικό Πάρκο Ψηλορείτη, διοργανώνουν τριήμερο  επιμορφωτικό Σεμινάριο, στο πλαίσιο της συμμετοχής του ΚΠΕ Ανωγείων στο Εθνικό  Θεματικό  Δίκτυο «Τα σπήλαια της Ελλάδας στο Φως» που συντονίζει το ΚΠΕ Βάμου.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις  18-19-20 Ιουνίου 2015 στο ΚΠΕ Ανωγείων, στα Ανώγεια  Ρεθύμνης.

Θέμα του Σεμιναρίου:

«Η σημασία της γεωποικιλότητας  στα πρόγράμματα Π.Ε.: τα σπήλαια του Ψηλορείτη»

Το σεμινάριο απευθύνεται στους εκπαιδευτικούς, των οποίων οι σχολικές ομάδες είναι ενεργά μέλη του δικτύου «Τα σπήλαια της Ελλάδας στο φως» και οι οποίοι θα έχουν προτεραιότητα στην επιλογή. Συμπληρωματικά μπορούν να λάβουν μέρος και εκπαιδευτικοί που προτίθενται να συμμετάσχουν  με ομάδα μαθητών την επόμενη σχολική χρονιά στο εν λόγω δίκτυο. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η απουσία όσων εκπαιδευτικών συμμετάσχουν στο σεμινάριο να μην παρεμποδίσει την ομαλή διεξαγωγή των Πανελληνίων Εξετάσεων. Υπολογίζεται να λάβουν μέρος 60 εκπαιδευτικοί.

Οι αιτήσεις θα πρέπει να σταλούν από τους εκπαιδευτικούς στους Υπευθύνους Σχολικών Δραστηριοτήτων/Υπευθύνους Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, το αργότερο μέχρι Παρασκευή  23 Μαΐου  2015, οι οποίοι με την σειρά τους θα αποστείλουν στο ΚΠΕ Ανωγείων, τα ονόματα των εκπαιδευτικών το αργότερο μέχρι την Δευτέρα 25 Μαΐου 2015.  Σε όσες Διευθύνσεις δεν υπάρχουν Υπεύθυνοι Σχολικών Δραστηριοτήτων/Υπεύθυνοι Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, οι εκπαιδευτικοί μπορούν να διαβιβάσουν την αίτησή τους κατευθείαν στο ΚΠΕ Ανωγείων.

Για να δείτε την πρόσκληση και την αίτηση κάντε κλικ εδώ

 Posted by at 8:02 am
May 132015
 

ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 

Διεθνής Ημέρα Μουσείων 2015

«Μουσείο για μια κοινωνία με προοπτικές»

Η Μουσική συναντά την Αρχαιολογία: Οι προοπτικές ενός μουσικού ευρήματος

 

Το Διεθνές Συμβούλιο Μουσείων (ICOM), στην προσπάθειά του να αναδείξει το ρόλο των μουσείων στη σύγχρονη κοινωνία, καθιέρωσε από το 1977 την 18η Μαΐου ως Διεθνή Ημέρα Μουσείων. Το μήνυμα αυτής της επετείου είναι να γίνουν τα μουσεία φορείς πολιτισμικών ανταλλαγών “με σκοπό την ανάπτυξη της μόρφωσης, την αμοιβαία κατανόηση και τη συνεργασία μεταξύ των λαών”.

Η ημέρα αυτή κάθε χρόνο είναι αφιερωμένη σε ένα συγκεκριμένο θέμα, που αφορά στα μουσεία και στην προστασία της πολιτιστικής κληρονομιάς. Τη συγκεκριμένη ημέρα η είσοδος στα Δημόσια Μουσεία και τους Αρχαιολογικούς Χώρους είναι ελεύθερη.

Για το 2015 το ICOM έχει επιλέξει το θέμα «Μουσείο για μια κοινωνία με προοπτικές», με στόχο να τονίσει τη δυνατότητα που έχουν τα μουσεία να προτείνουν και να προβάλλουν πρότυπα για μια κοινωνία λιγότερο καταναλωτική, πιο ανοιχτή σε συνεργασίες, με σεβασμό στα οικοσυστήματα.

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κοζάνης, με έδρα το Αρχαιολογικό Μουσείο Αιανής, συμμετέχει στον εορτασμό της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων με μία εκδήλωση υπό τον γενικό τίτλο «Η Μουσική συναντά την Αρχαιολογία: Οι προοπτικές ενός μουσικού ευρήματος».  Περιλαμβάνει τη διεξαγωγή ημερίδας και μουσικό δρώμενο την Κυριακή 17 Μαΐου 2015. Κατά την Δευτέρα 18 Μαΐου θα είναι επισκέψιμη για τις σχολικές ομάδες μικρή έκθεση των νεολιθικών αυλών της περιοχής και συνοδευτικό εποπτικό υλικό.

          Το μουσείο ως ζωντανός ιστός της κοινωνίας πρέπει να αξιοποιεί και να ενώνει διαφορετικές  πτυχές του πολιτισμού. Ένα μουσικό όργανο της Προϊστορίας μπορεί να αποτελέσει όχι μόνο πόλο έλξης επισκεπτών, αλλά σημείο συνάντησης της επιστήμης της αρχαιολογίας με την τέχνη της μουσικής. Σε μία περιοχή με μακραίωνη μουσική παράδοση αλλά και με σύγχρονη έντονη παρουσία στα μουσικά δρώμενα, μία νεολιθική φλογέρα αποκτά μία δυναμική για να εξελιχθεί από αντικείμενο θαυμασμού σε ζωντανό κύτταρο πολιτισμού και ιστορίας.

Οι επτά οστέινοι αυλοί που ήρθαν στο φως από τις ανασκαφές των νεολιθικών οικισμών της Κίτρινης Λίμνης και χρονολογούνται στη Νεότερη Νεολιθική περίοδο  (5.500-4.700 π.Χ.) αποτελούν πολύτιμη πηγή πληροφοριών για τη μορφή των νεολιθικών αυλών, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην προώθηση της έρευνας για τις αρχές της μουσικής, ως πνευματικής έκφρασης του ανθρώπου, βεβαιώνοντας το προχωρημένο στάδιο της  μουσικής τέχνης κατά τη Νεότερη Νεολιθική περίοδο και καθιστώντας την περιοχή και γενικότερα τη  Δυτική Μακεδονία έναν από τους πρωιμότερους χώρους ανάπτυξής της, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Πρόγραμμα Εκδήλωση

Κυριακή 17 Μαΐου 2015

        Αρχαιολογικό Μουσείο Αιανής- Αίθουσα Εκδηλώσεων

      Ώρες : 10.00π.μ. – 15.00μ.μ.

 ΗΜΕΡΙΔΑ

10.00 – 10.30  Χαιρετισμοί – Προσφωνήσεις και παρουσίαση εισηγητών

10.30 – 11.00 Δρ Αρετή Χονδρογιάννη – Μετόκη,

Η μουσική στη Νεολιθική Εποχή. Οι οστέινοι αυλοί της Κίτρινης Λίμνης.

11.00 – 11.30 Δρ Δ. Λέκκας,

Η ενταύθα παλαιολιθική ελλαδική μουσική φλέβα.Προς μια πλήρη ιστορική διερεύνηση των νεολιθικών αυλών της Δυτικής Μακεδονίας:μουσικολογικές, γλωσσολογικές, αλφαβητολογικές, θρησκειολογικές  και γενικά πολιτισμολογικές διαστάσεις.

11.30 – 12.00 Διάλειμμα – καφές

12.00 – 12.30 Δρ Τσαγκούλη Χρύσα,

 Η προϊστορία ενός μουσικού οργάνου. Η φλογέρα από την Παλαιολιθική έως την Νεολιθική Εποχή.

12.30 – 13.00 Κουκουμπέσης Αθ.,

 Πνευστά όργανα από τους προϊστορικούς χρόνους μέχρι σήμερα.

13.00 – 13.30 Συζήτηση – Ερωτήσεις

 

ΑΚΟΥΣΜΑΤΑ ΦΛΟΓΕΡΑΣ

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει ένα μουσικό ταξίδι με ήχους φλογέρας που θα παίξουν οι:

             Χρήστος Πάλλας                                             Χονδρογιάννης Γιάννης

Αργυρόπουλος Βασίλειος                               Κύρινας Γιάννης

   Γουλιός Μενέλαος                                          Γουλιός Αθανάσιος

Καρανάτσιος Οδυσσέας

 

 

 Posted by at 7:33 am
May 132015
 

3η Συναυλία

 Μουσικός Μαραθώνιος με τη συμμετοχή όλων των Μουσικών Συνόλων.

Ένα ξεχωριστό μήνυμα ενάντια στην ενδοσχολική βία…

Τετάρτη 13 Μαΐου

ώρα 19.00

Προαύλιος χώρος

Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας

Είσοδος Ελεύθερη

 

Η τέχνη μας ενώνει. Με τις φτερούγες της απογειωνόμαστε και λέμε όχι στην ενδοσχολική βία.

Μουσική παρούσα. Βία απούσα!!!!

 Posted by at 7:28 am
May 112015
 

Πρόσκληση

Το Σύνολο Ποντιακής Μουσικής, η Παραδοσιακή Χορωδία και Ορχήστρα και το

Σύνολο Βαλκανικής Μουσικής του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας σας προσκαλούν να

τιμήσετε με την παρουσία σας τη δεύτερη συναυλία του Κύκλου Συναυλιών

με τίτλο Μουσική Άνοιξη 2015 η οποία θα πραγματοποιηθεί στην

Αίθουσα Φίλιππος της Κοζάνης τη Δευτέρα 11 Μαΐου

    και ώρα 20.00.

 

    Με τιμή

   H Δ/ντρια

  Δρ Μαρία Ντούρου

 Posted by at 7:32 am