May 142015
 

 Το Κ.Π.Ε Ανωγείων και το Κ.Π.Ε. Βάμου  σε συνεργασία με τους Υπευθύνους  Σχολικών Δραστηριοτήτων της Κρήτης και το Φυσικό Πάρκο Ψηλορείτη, διοργανώνουν τριήμερο  επιμορφωτικό Σεμινάριο, στο πλαίσιο της συμμετοχής του ΚΠΕ Ανωγείων στο Εθνικό  Θεματικό  Δίκτυο «Τα σπήλαια της Ελλάδας στο Φως» που συντονίζει το ΚΠΕ Βάμου.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις  18-19-20 Ιουνίου 2015 στο ΚΠΕ Ανωγείων, στα Ανώγεια  Ρεθύμνης.

Θέμα του Σεμιναρίου:

«Η σημασία της γεωποικιλότητας  στα πρόγράμματα Π.Ε.: τα σπήλαια του Ψηλορείτη»

Το σεμινάριο απευθύνεται στους εκπαιδευτικούς, των οποίων οι σχολικές ομάδες είναι ενεργά μέλη του δικτύου «Τα σπήλαια της Ελλάδας στο φως» και οι οποίοι θα έχουν προτεραιότητα στην επιλογή. Συμπληρωματικά μπορούν να λάβουν μέρος και εκπαιδευτικοί που προτίθενται να συμμετάσχουν  με ομάδα μαθητών την επόμενη σχολική χρονιά στο εν λόγω δίκτυο. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η απουσία όσων εκπαιδευτικών συμμετάσχουν στο σεμινάριο να μην παρεμποδίσει την ομαλή διεξαγωγή των Πανελληνίων Εξετάσεων. Υπολογίζεται να λάβουν μέρος 60 εκπαιδευτικοί.

Οι αιτήσεις θα πρέπει να σταλούν από τους εκπαιδευτικούς στους Υπευθύνους Σχολικών Δραστηριοτήτων/Υπευθύνους Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, το αργότερο μέχρι Παρασκευή  23 Μαΐου  2015, οι οποίοι με την σειρά τους θα αποστείλουν στο ΚΠΕ Ανωγείων, τα ονόματα των εκπαιδευτικών το αργότερο μέχρι την Δευτέρα 25 Μαΐου 2015.  Σε όσες Διευθύνσεις δεν υπάρχουν Υπεύθυνοι Σχολικών Δραστηριοτήτων/Υπεύθυνοι Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, οι εκπαιδευτικοί μπορούν να διαβιβάσουν την αίτησή τους κατευθείαν στο ΚΠΕ Ανωγείων.

Για να δείτε την πρόσκληση και την αίτηση κάντε κλικ εδώ

 Posted by at 8:02 am

Sorry, the comment form is closed at this time.