Oct 152018
 

Το ΚΠΕ Ελευθερίου Κορδελιού και Βερτίσκου και το ΚΠΕ Μελίτης, στο πλαίσιο της πράξης «Κέντρα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (ΚΠΕ) – Περιβαλλοντική Εκπαίδευση» του επιχειρησιακού προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση 2014-2020» και σε συνεργασία με τους/τις Υπεύθυνους/ες Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης/Σχολικών Δραστηριοτήτων των Δ/νσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής & Δυτικής Θεσσαλονίκης, Φλώρινας, Καστοριάς, Κοζάνης, Πέλλας πρόκειται να υλοποιήσουν διήμερο επιμορφωτικό σεμινάριο με τίτλο «Με το βλέμμα στην πόλη και την αειφορία» στις 1 – 2 Δεκεμβρίου 2018.  Το σεμινάριο θα υλοποιηθεί στο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Φλώρινας.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε 60 εκπαιδευτικούς που είτε συμμετείχαν στο παρελθόν είτε επιθυμούν να ενταχθούν φέτος στο Εθνικό Δίκτυο «Βιώσιμη πόλη: η πόλη ως πεδίο εκπαίδευσης για την αειφορία» και υπηρετούν σε σχολικές μονάδες των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας, Ανατολικής Θεσσαλονίκης, Δυτικής Θεσσαλονίκης, Καστοριάς, Πέλλας, Κοζάνης και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας, Ανατολικής Θεσσαλονίκης, Δυτικής Θεσσαλονίκης, Καστοριάς, Πέλλας, Κοζάνης. Στο σεμινάριο μπορούν επίσης να συμμετέχουν μέλη ΚΠΕ και Υπεύθυνοι/ες Π.Ε. ή Σ.Δ. από τη Δυτική Μακεδονία που είναι μέλη του Εθνικού Δικτύου.

Η τελική επιλογή θα περιλαμβάνει εκπαιδευτικούς από 8 Διευθύνσεις ανάλογα με την συμμετοχή από κάθε Διεύθυνση (θα επιλεγούν οι Διευθύνσεις με τη μεγαλύτερη συμμετοχή και ο αριθμός των εκπαιδευτικών θα είναι αναλογικός).

Παρακαλούνται οι εκπαιδευτικοί, τα μέλη των ΚΠΕ και οι Υπεύθυνοι/ες ΠΕ/ΣΔ που επιθυμούν να συμμετάσχουν να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://tinyurl.com/viosimiflorina μέχρι και την Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018.

Για να δείτε το σχετικό έγγραφο του ΚΠΕ πατήστε εδώ.

kpe bertiskoy melitisafisa

 Posted by at 10:06 am

Sorry, the comment form is closed at this time.