Oct 232017
 

Αγαπητοί συνάδελφοι καλή σας ημέρα,

σας ενημερώνουμε ότι το Εθνικό Θεματικό Δίκτυο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης “Το σεισμικό τόξο που μας… ενώνει” (αρ. έγκρισης ίδρυσης και λειτουργίας του Υπ.Π.Ε.Θ. 150147/Γ7/20-11-2008),  που συντονίζει το ΚΠΕ Λιθακιάς Ζακύνθου συνεχίζει τη λειτουργία του για δέκατη συνεχή χρονιά.

Προσκαλούμε τις σχολικές περιβαλλοντικές ομάδες Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης (εκπαιδευτικούς-μαθητές/τριες), που κατά το σχολικό έτος 2017-2018 προτίθενται να υλοποιήσουν περιβαλλοντικά προγράμματα σχετικά με τις θεματικές ενότητες του δικτύου, να δηλώσουν συμμετοχή συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική αίτηση στο https://goo.gl/forms/U3L1CvO3OVJCRdCW2 ή μέσω του δικτυακού τόπου του ΚΠΕ Λιθακιάς (http://www.kpezakyn.gr/index.php?id=241).

 Η διαδικασία είναι ίδια τόσο για όσους συμμετείχαν παλαιότερα όσο και για αυτούς που επιθυμούν να ενταχθούν για πρώτη φορά στο δίκτυο. Η συμμετοχή-ένταξη στο δίκτυο αφορά το σχολικό έτος 2017-18.

 Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Ε.Θ.Δ.: «Το Σεισμικό Τόξο που μας… ενώνει» μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα ​του ​​ΚΠΕ Λ​ι​θακιάς Ζακύνθου www.kpezakyn.gr​. Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε ​τηλεφωνικά στο 2695053417 ή μέσω mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση​ k​pezakyn@gmail.com

Για να δείτε το σχετικό έγγραφο του ΚΠΕ πατήστε εδώ.

 

Η Υπεύθυνη Λειτουργίας του ΚΠΕ Λιθακιάς Ζακύνθου ​​Πηνελόπη​ ​​Αβούρη ​

Η πρόεδρος της συντονιστικής επιτροπής του Ε.Θ.Δ. «Το Σεισμικό Τόξο που μας….ενώνει» ​​Αγγελική​ ​​Δαλακιάρη ​

 Posted by at 1:50 pm

Sorry, the comment form is closed at this time.