Oct 182017
 

Το ΚΠΕ Βελβεντού-Σιάτιστας σε συνεργασία με τους Αγροτικούς Συνεταιρισμούς Α.Σ. ΔΗΜΗΤΡΑ και Α.Σ.Ε.Π.Ο.Π Βελβεντού, συνδιοργανώνουν τριήμερο θεματικό σεμινάριο, στο πλαίσιο της πράξης «Κέντρα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (ΚΠΕ) – Περιβαλλοντική Εκπαίδευση» του επιχειρησιακού προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού και Δια Βίου Μάθηση 2014-2020», Άξονας προτεραιότητας 6,  για 52 εκπαιδευτικούς Π/βάθμιας και Δ/βάθμιας Εκπαίδευσης Διευθύνσεων εμβέλειας με τίτλο: «Η Βιώσιμη Γεωργία και Ανάπτυξη μέσα από τους Συνεταιρισμούς.  100 Χρόνια Αγροτικού & Συνεταιριστικού Κινήματος στο Βελβεντό».

Το σεμινάριο διάρκειας 25 διδακτικών ωρών, θα πραγματοποιηθεί στο Βελβεντό από την Παρασκευή 01 Δεκεμβρίου 2017 (ώρα 17.00) έως την Κυριακή 03 Δεκεμβρίου 2017 (ώρα 15.00).

Οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να συμμετάσχουν πρέπει να υποβάλλουν την αίτησή τους στους/στις Υπεύθυνους/ες Σχολικών Δραστηριοτήτων και Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης των Διευθύνσεών τους έως τις 6 Νοεμβρίου 2017. Παρακαλούμε τα γραφεία Σχολικών Δραστηριοτήτων και Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης να επιλέξουν τους εκπαιδευτικούς που πληρούν τις προϋποθέσεις και να μας αποστείλουν ονομαστικές καταστάσεις έως τις 8 Νοεμβρίου 2017.

Για να δείτε τη σχετική πρόσκληση του ΚΠΕ πατήστε εδώ.

Για να κατεβάσετε την αίτηση του ΚΠΕ πατήστε εδώ.

 Posted by at 2:37 pm

Sorry, the comment form is closed at this time.