May 112017
 

Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Μαρώνειας, σύμφωνα με τον ετήσιο προγραμματισμό του για το σχολικό έτος 2016 – 2017 και στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση 2014-2020», της  Πράξης: «Κέντρα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (ΚΠΕ)-Περιβαλλοντική Εκπαίδευση», Άξονας Προτεραιότητας 6, και σε συνεργασία με το ΚΠΕ Αν. Ολύμπου, προγραμματίζει τριήμερο σεμινάριο του Εθνικού Θεματικού Δικτύου: «Τα Ευρωπαϊκά Ορειβατικά Μονοπάτια Ε6 και Ε4», στο οποίο θα συμμετάσχουν εκπαιδευτικοί του Δικτύου, όπως και μέλη ΚΠΕ του Δικτύου με θέμα:

 «Το Ευρωπαϊκό ορειβατικό μονοπάτι Ε4 στον Όλυμπο»

Τόπος-χρόνος υλοποίησης : Η Συνάντηση Εργασίας θα πραγματοποιηθεί στο όρος Όλυμπος από τις 16 έως 18 Ιουνίου 2017.

Αποστολή αιτήσεων :  Οι αιτήσεις των εκπαιδευτικών θα αποσταλούν σε ηλεκτρονική μορφή από τους Υπευθύνους Σχολικών Δραστηριοτήτων και Περιβαλλοντικής Αγωγής μέχρι την Πέμπτη 25-05-2017

Επισήμανση

- Οι υπηρετούντες σε Λύκεια  εκπαιδευτικοί  δεν δύναται λόγω διεξαγωγής των  Πανελληνίων εξετάσεων να λάβουν εκπαιδευτική άδεια προκειμένου να μετακινηθούν κατά την πρωινή ώρα στο Λιτόχωρο. Η μετακίνησή τους, θα γίνει με το πέρας του σχολικού ωραρίου, γι’ αυτό και απαλλάσσονται της πρωινού προγράμματος της Παρασκευής 16-06-2017. Συνεπώς, η άφιξή τους  αναμένεται κατά την έναρξη της ανάβασης.

- Για λόγους ασφαλείας είναι σημαντικό οι συμμετέχοντες να διαθέτουν εξοπλισμό  βουνού (ορειβατικά παπούτσια, αδιάβροχο μπουφάν, αθλητικό παντελόνι/σορτσάκι, παγούρι, αντηλιακή κρέμα, καπέλο, πρόχειρη ελαφριά τροφή). Θα δοθούν περαιτέρω οδηγίες στην ιστοσελίδα του ΚΠΕ Μαρώνειας.

- Επίσης είναι σημαντική η καλή φυσική κατάσταση προκειμένου οι επιμορφούμενοι να συμμετέχουν με άνεση σε όλες τις δράσεις του σεμιναρίου.

- Σε περίπτωση πρόσφατης ασθενείας, τραυματισμού ή χειρουργικής επέμβασης του εκπαιδευτικού, για την ασφάλεια όλων, θα πρέπει να αποφευχθεί η συμμετοχή του στο σεμινάριο.

Για να δείτε το σχετικό έγγραφο και την αίτηση του ΚΠΕ πατήστε εδώ.

 Posted by at 8:03 am

Sorry, the comment form is closed at this time.