Mar 032017
 

Σας ενημερώνουμε ότι οι Σχολικές Δραστηριότητες της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης σε συνεργασία με το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού συνδιοργανώνουν επιμορφωτικό σεμινάριο. Το σεμινάριο έχει σαν στόχο την παρουσίαση του εγκεκριμένου εκπαιδευτικού προγράμματος (με αριθμ πρωτ. Φ13.1/136368/Δ2/24-8-2016 του ΥΠΠΕΘ http://dide.koz.sch.gr/tmsdr/wp-content/uploads/egkrisi-programmatos-seo.pdf) του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού με τίτλο: «Προσφυγικές Ροές, Ανθρώπινα Δικαιώματα και Διαπολιτισμικότητα» και την αντίστοιχη δράση «Μια Βαλίτσα Κόσμος». Είναι υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, της Ύπατης Αρμοστείας του Ο.Η.Ε. για τους Πρόσφυγες, της Περιφέρειας Αττικής και της Κ.Ε.Δ.Ε.

Εξαιτίας της εργαστηριακής-βιωματικής μορφής του ο αριθμός των συμμετεχόντων θα είναι περιορισμένος. Οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να συμμετέχουν πρέπει να αποστείλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους (το έντυπο της αίτησης επισυνάπτεται στο τέλος του εγγράφου) μέχρι 10-3-2017, ημέρα Παρασκευή, στο email: tmsdr@dide.koz.sch.gr.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί, εκτός σχολικού ωραρίου, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 4ου ΓΕΛ Κοζάνης (επί της οδού Ευτέρπης και Μουσών) στις 23/3/2017, ημέρα Πέμπτη και ώρες 17.00 – 20.00. Σε περίπτωση υποβολής μεγάλου αριθμού αιτήσεων το σεμινάριο θα επαναληφθεί στις 22/3/2017 σε χώρο που θα οριστεί με νέο έγγραφο της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης. Η εισηγήτρια θα είναι η κα Κάππου Ειρήνη Υπεύθυνη του προγράμματος του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού.

Επιπλέον το Σ.Ε.Ο την ίδια ημέρα, προτίθεται να υλοποιήσει στην πρωινή ζώνη και ώρες λειτουργίας τη σχολικής μονάδας τη βιωματική αυτή δράση (διάρκειας 2 σχολικών ωρών) σε ορισμένα σχολεία που θα δηλώσουν συμμετοχή.

Για να δείτε το έγγραφο της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης και για να κατεβάσετε την αίτηση πατήστε εδώ.

 Posted by at 10:43 am

Sorry, the comment form is closed at this time.