Feb 102017
 

Σας ενημερώνουμε ότι οι Σχολικές Δραστηριότητες της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Κοζάνης «ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ» συνδιοργανώνουν επιμορφωτικό σεμινάριο στα πλαίσια της Αγωγής Υγείας και της Θεματικής Εβδομάδας. Το σεμινάριο συμπεριλαμβάνει εισηγήσεις και βιωματικές δράσεις με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των εκπαιδευτικών σε προγράμματα πρόληψης, τεχνικών – μεθοδολογία εφαρμογής υλικών αγωγής υγείας και παρουσιάσεις εκπαιδευτικών υλικών.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιείται σύμφωνα με το επισυναπτόμενο πρόγραμμα, εκτός σχολικού ωραρίου, στο  χώρο του Κέντρου Πρόληψης (Πλ. Λασσάνη 11, ΤΚ 50100 Κοζάνης τηλ./φαξ 2461021077). Οι εισηγητές θα είναι από το ίδιο το κέντρο.

Η συμμετοχή των εκπαιδευτικών είναι προαιρετική και χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση. Στους συμμετέχοντες θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.

Ο Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων είναι 20 άτομα. Σε περίπτωση μεγαλύτερης συμμετοχής θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και θα προτιμηθούν πρώτα οι εκπαιδευτικοί των Γυμνασίων. Οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να συμμετέχουν πρέπει να αποστείλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους μέχρι 17-2-2017, ημέρα Παρασκευή, στο email: tmsdr@dide.koz.sch.gr.

Για να δείτε τη σχετική πρόσκληση, το πρόγραμμα και για να κατεβάσετε την αίτηση πατήστε εδώ.

Παρακαλούμε για την άμεση ενημέρωση των  εκπαιδευτικών.

 Posted by at 8:22 am

Sorry, the comment form is closed at this time.