Nov 092016
 

Το Κ.Π.Ε. Λιθακιάς Ζακύνθου συντονίζει το Εθνικό Θεματικό Δίκτυο (ΕΘΔ) «Το σεισμικό τόξο που μας…ενώνει» το οποίο ιδρύθηκε στις 20-11-2008 με αρ. πρωτ. 150147/Γ7.

Οι σκοποί, οι στόχοι και οι θεματικές του βρίσκονται στο σύνδεσμο http://kpezakyn.gr/index.php?id=10

Στο πλαίσιο του προγραμματισμού των δραστηριοτήτων του Κ.Π.Ε. για το σχολικό έτος 2016-17 και επειδή στις 11/11/2016 ολοκληρώνεται η διαδικασία υποβολής σχεδίων για υλοποίηση προγραμμάτων περιβαλλοντικής εκπαίδευσης στους/ις υπευθύνους/νες σχολικών δραστηριοτήτων (170596/ΓΔ4/13-10-2016), όσες περιβαλλοντικές ομάδες επιθυμούν να ενταχθούν στο ΕΘΔ «Το σεισμικό τόξο που μας…ενώνει» και προκειμένου να ελαττωθεί η γραφειοκρατία, παρακαλούνται να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική φόρμα https://goo.gl/forms/ZIavG4fdnVhF6TB43

Την ηλεκτρονική αυτή φόρμα θα πρέπει να την υποβάλλουν και οι περιβαλλοντικές ομάδες που έχουν συμπληρώσει τη φόρμα “εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή στο ΕΘΔ: «Το σεισμικό τόξο που μας…ενώνει»” καθώς επίσης και οι περιβαλλοντικές ομάδες που εντάχθηκαν πέρυσι στο ΕΘΔ (ανανέωση συμμετοχής).

 Για την τυπική ολοκλήρωση της διαδικασίας ένταξης στο δίκτυο θα ακολουθηθούν τα παρακάτω στάδια:

1.       Μετά τη συμπλήρωση της φόρμας και την έναρξη της διαδικασίας

από το υπουργείο, θα λάβετε με email από το ΚΠΕ Λιθακιάς συμπληρωμένα το πρωτόκολλο συνεργασίας και την αίτηση συμμετοχής.

2.    Πρέπει να υπογράψετε και να καταθέσετε στον/ην υπεύθυνο/η

σχολικών δραστηριοτήτων της περιοχής σας το πρωτόκολλο συνεργασίας και την αίτηση συμμετοχής. Προτείνουμε να κρατήσετε ένα αντίγραφο εσείς και ένα αντίγραφο ο/η υπεύθυνος/η σχολικών δραστηριοτήτων.

3.       Ο/Η υπεύθυνος/η σχολικών δραστηριοτήτων θα αποστείλει την

αίτησή σας και το πρωτόκολλο συνεργασίας (ένα αντίγραφο) στο ΚΠΕ Λιθακιάς ταχυδρομικώς στη διεύθυνση: ΚΠΕ Λιθακιάς Ζακύνθου – Λιθακιά Ζάκυνθος – Τ.Κ. 29092.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να μας καλέσετε στο τηλέφωνο του ΚΠΕ Λιθακιάς Ζακύνθου 2695053417.

 Posted by at 8:34 am

Sorry, the comment form is closed at this time.