Feb 262015
 

«Προκήρυξη Σεμιναρίου στο πλαίσιο του Δικτύου «Η Ενέργεια στο Περιβάλλον του Παιδιού»

Το Κ.Π.Ε. Μουζακίου σύμφωνα με τον προγραμματισμό της παιδαγωγικής του ομάδας και στο πλαίσιο υλοποίησης της Πράξης «Δράσεις Δια Βίου Μάθησης για το Περιβάλλον και την Αειφορία» μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο – Ε.Κ.Τ.) και εθνικών πόρων, διοργανώνει θεματικό διήμερο επιμορφωτικό σεμινάριο για εκπαιδευτικούς Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης στο Μουζάκι, την Παρασκευή 27 και το Σάββατο 28 Μαρτίου 2015. Το θέμα του σεμιναρίου είναι: «Ενέργεια και Περιβάλλον: Παραγωγή, Κατανάλωση, Διαχείριση κι Εκπαίδευση»

Το σεμινάριο έχει έναρξη στις 16:30 της Παρασκευής και λήξη στις 20:30 το βράδυ του Σαββάτου (οι ημέρες μετακίνησης θα είναι 2 ή 3, ανάλογα με τη χιλιομετρική απόσταση των συμμετεχόντων).

Η λίστα συμμετοχών και οι αιτήσεις από κάθε Διεύθυνση να αποσταλούν από τους Υπεύθυνους Σχολικών Δραστηριοτήτων ή Υπ. Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης στο Κ.Π.Ε. Μουζακίου ηλεκτρονικά στο e-mail: kpekardi@sch.gr ή στο Fax: 2445043363 μέχρι την Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015.

Για να δείτε την πρόσκληση ενδιαφέροντος και την αίτηση για το σεμινάριο του ΚΠΕ Μουζακίου κάντε κλικ εδώ

 Posted by at 7:54 am

Sorry, the comment form is closed at this time.