Feb 262015
 
 ethelontiki diasostiki ptolemaidas

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΔΙΑΣΩΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Έδρα : 1ο Χιλ. Πτολεμαΐδας – Ασβεστόπετρας  – Τ.Θ. 42 – ΤΚ 50200 – ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ

 www.edoptol.blogspot.comwww.edop.gr   -   e-mail :  edop.2006@yahoo.gr

 ethelontiki diasostiki ptolemaidas

 

Πτολεμαΐδα, 20 Φεβρουαριου 2015

 Με την παρούσα επιστολή σας ενημερώνουμε ότι η Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Πτολεμαϊδας, διοργανώνει στις 18 και 19 Απριλίου, τρία πιστοποιημένα σεμινάρια καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης και χρήσης εξωτερικού απινιδωτή  (B.L.S – A.E.D. = Basic Life Support = Βασική υποστήριξη της ζωής )

Η πιστοποίηση είναι από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Καρδιακής Αναζωογόνησης ( E.R.C.) και είναι αναγνωρισμένη από το Ελληνικό Κράτος ( Αρ. ΦΕΚ 219/22-2-2007).

Η ομάδα διαθέτει 11 πιστοποιημένους εκπαιδευτές, από την ERC, οι οποίοι αναλαμβάνουν την εκπαίδευση των ενδιαφερομένων και στη συνέχεια, εφόσον κριθούν κατάλληλοι ,παραλαμβάνουν την πιστοποίηση.

Σας παραθέτουμε ενημερωτικό υλικό για το τι είναι η καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση , η βασική υποστήριξη της ζωής και το τι είναι ο απινιδωτής .

Το σεμινάριο έχει ένα κόστος ( το χαμηλότερο δυνατό ) το οποίο  περιλαμβάνει το κόστος των μονάδων πιστοποίησης από την E.R.C. , το εγχειρίδιο των οδηγιών και την γραφική ύλη του σεμιναρίου.

Σε περίπτωση που επιθυμείται  την διεξαγωγή σεμιναρίου B.L.S για τα μέλη σας ή για   οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε

  1. 6948808547
  2. 6944423632
  3. e-mail : edop.2006@yahoo.gr

Για να δείτε τις αρχές ΚΑΡΔΙΟΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΗ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ – ΚΑΡΠΑ – B.L.S κάντε κλικ εδώ

Με τιμή

Για το Δ.Σ

Η  Γ. Γραμματέας

Χουλιάρα Ρουμπίνη

Ο Πρόεδρος

Τριανταφυλλίδης Δημοσθένης

.

 

 

 Posted by at 7:39 am

Sorry, the comment form is closed at this time.