Oct 202014
 

Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Έδεσσας Γιαννιτσών στο πλαίσιο της Εκπαίδευσης για την Αειφορία και σε υποστήριξη/εφαρμογή του Προγράμματος του «Κοινωνικού Σχολείου», με την ιδιότητα του συντονιστικού φορέα α) των Εθνικών Θεματικών Δικτύων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης  Απορρίμματα: Τα χρήσιμα… «άχρηστα» και «Νερό & Βιώσιμη Ανάπτυξη», β) της Διαδικτυακής Κοινότητας Πρακτικής «Σχολικοί Κηπουροί»,

i) προτίθεται να πραγματοποιήσει θεματικό σεμινάριο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (ΠΕ) με τίτλο «ΦωτογραφίΖΩΝΤΑΣ…στιγμές αειφορίας».

Βασικός στόχος του σεμιναρίου θα είναι, με εργαλείο τη φωτογραφική μηχανή και τη φωτογραφία, η καλλιέργεια επικοινωνιακών δεξιοτήτων σε εκπαιδευτικούς για ατομική και συλλογική δράση και μέσω αυτών στους μαθητές τους, ώστε να ενισχυθούν τα κίνητρα των τελευταίων για γνώση, μάθηση και συνεργασία. Παράλληλα θα βοηθηθεί η εισαγωγή της αισθητικής αγωγής στην εκπαίδευση.

Το σχεδιαζόμενο σεμινάριο θα αναπτυχθεί στους χώρους του ΚΠΕ και στην ευρύτερη περιοχή της  Έδεσσας, από 5-7 Δεκεμβρίου 2014.

Προσκαλούμε λοιπόν τους εκπαιδευτικούς που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο παρόν επιμορφωτικό σεμινάριο να συμπληρώσουν τη συνημμένη αίτηση και να την υποβάλλουν, μέχρι τις 24-10-2014, στο ΚΠΕ Έδεσσας-Γιαννιτσών (οι εκπαιδευτικοί σχολείων, μέχρι τις 23-10-2014, στον Υπεύθυνο Σχολικών Δραστηριοτήτων/Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης της  οικείας Δ/νσης και στη συνέχεια μέσω αυτού στο Κέντρο μας έως τις 24-10-2014), αρχικά με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (mail@kpe-edess.pel.sch.gr) και στη συνέχεια με  συμβατικό.

Για να δείτε το έγγραφο κάντε κλικ εδώ : Πρόσκληση συμμετοχής ΚΠΕ Έδεσσας Γιαννιτσών

ΒΗΜΑΤΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΜΕΛΩΝ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΘΗΣΗΣ&ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ «ΣΧΟΛΙΚΟΙ ΚΗΠΟΥΡΟΙ»

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΟΥ ΚΠΕ ΕΔΕΣΣΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

 Posted by at 12:19 pm

Sorry, the comment form is closed at this time.