May 292018
 

Σχετ. Ενημέρωση Υπευθύνων Σχ. Δραστηριοτήτων/Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης σχετικά με την αίτηση  συμμετοχής εκπαιδευτικών Β’ θμιας Εκπαίδευσης της οικείας τους Δ/νσης στην 3ήμερη επιμορφωτική δράση /σεμινάριο με τίτλο:  «Το Λάλον Ύδωρ στο Δελφικό Τοπίο ανά τους αιώνες»

Το ΚΠΕ Έδεσσας Γιαννιτσών, ως συντονιστικός φορέας του  Εθνικού Θεματικού Δικτύου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης «Νερό & Βιώσιμη Ανάπτυξη», σε συνδιοργάνωση με το ΚΠΕ Άμφισσας , προτίθενται να πραγματοποιήσουν 3ήμερη επιμορφωτική δράση /σεμινάριο με τίτλο«Το Λάλον Ύδωρ στο Δελφικό Τοπίο ανά τους αιώνες». Στο πλαίσιο της  σχετικής πρόσκλησης ανταποκρίθηκαν  και υπέβαλαν  αίτηση και εκπαιδευτικοί της Β/θμιας Εκπαίδευσης.

Σας ενημερώνουμε με λύπη ότι, παρά τον αρχικό σχεδιασμό των Κέντρων μας για συμμετοχή στο ανωτέρω σεμινάριο εκπαιδευτικών Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης,  μετά από οδηγία του ΥΠΠΕΘ των τελευταίων ημερών, στην πρόσκλησή μας μπορούν να ανταποκριθούν μόνο εκπαιδευτικοί από σχολεία Α/θμιας Εκπαίδευσης*, λόγω της εξεταστικής περιόδου Ιουνίου.

Ήδη ενημερώθηκαν σχετικά, με ηλεκτρονικό μήνυμα, οι αιτούντες έως και σήμερα συμμετοχής (23/5/2018, 14:00). Παρακαλούμε για την περαιτέρω ενημέρωση των σχολείων ευθύνης σας αναφορικά με την αδυναμία συμμετοχής εκπαιδευτικών τους στο σχεδιαζόμενο σεμινάριό μας.

Στην οδηγία του ΥΠΠΕΘ δεν εμπίπτει η συμμετοχή η δική σας. Επομένως όσοι εκδήλωσαν ενδιαφέρον θα ενημερωθούν σχετικά  με τη συμμετοχή τους στο σεμινάριο αναφοράς μας.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία.

Για την Παιδαγωγική Ομάδα του ΚΠΕ Έδεσσας Γιαννιτσών         Για την Παιδαγωγική Ομάδα του ΚΠΕ Άμφισσας 

                     Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ                                                               Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

                       ΣΟΦΙΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ                                                                             ΜΙΧΑΛΗΣ ΘΕΟΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ

 Posted by at 9:39 am

Sorry, the comment form is closed at this time.