Mar 212018
 

Επισυνάπτεται η 2η Ανακοίνωση του 4ου Διεθνούς Συνεδρίου για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας (4th International Conference for the Promotion of Innovation in Education), που αφορά στην ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ.

 Τόπος/Χρόνος: Λάρισα, 12-14 Οκτωβρίου 2018 (Συνεδριακό Κέντρο Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας).

Διοργάνωση: Επιστημονική Ένωση για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας (Ε.Ε.Π.Ε.Κ.) σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας (Παιδαγωγικό Τμήμα Π.Ε., Τμήμα Βιοχημείας & Βιοτεχνολογίας, ΤΕΦΑΑ), το Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας (Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής ΤΕ) και το Σύλλογο καθηγητών Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας Ν. Λάρισας. Το συνέδριο πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του ΥΠΠΕΘ και με την υποστήριξη του Γαλλικού Ινστιτούτου Λάρισας – Γαλλική Πρεσβεία στην Ελλάδα. Συνδιοργάνωση: Περιφέρεια Θεσσαλίας και Δήμος Λαρισαίων.

Που απευθύνεται: Σε εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων και όλων των ειδικοτήτων, δημόσιας και ιδιωτικής εκπαίδευσης, σπουδαστές και φοιτητές.

 ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ: http://synedrio.eepek.gr/ .

 Περισσότερες λεπτομέρειες για την υποβολή των εργασιών σας και άλλες επισημάνσεις μπορείτε να βρείτε στο συνημμένο έγγραφο καθώς και στην ιστοσελίδα του συνεδρίου http://synedrio.eepek.gr .

Για να δείτε την σχετική πρόσκληση πατήστε εδώ.

Δημήτρης Κολοκοτρώνης

Πρόεδρος ΕΕΠΕΚ

 Posted by at 10:14 am

Sorry, the comment form is closed at this time.