Dec 122017
 

Από ΚΠΕ ΕΔΕΣΣΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

Αρ. Πρωτ. 72/11-12-2017

Παρακαλούμε για την ενημέρωση του Συλλόγου Διδασκόντων του σχολείου σας αναφορικά με τη δυνατότητα συμμετοχής τους, ατομικά  ή  ομαδικά με τους  μαθητές τους, σε μια καινοτόμα και δημιουργική δράση με τίτλο «My alternative Christmas Tree». Η συμμετοχή τους αφορά α)στη δημιουργία εναλλακτικών Χριστουγεννιάτικων δέντρων από απαξιωμένα υλικά ή υλικά σε νέα χρήση και στην αποστολή  σε εμάς φωτογραφίας τους σε μορφή .jpeg , β)στη συγγραφή παραμυθιών και στη  γραφή  αναμνήσεων  από προηγούμενα Χριστούγεννα, ευχών και ονείρων… γ)στη δραματοποίηση παραμυθιών ντυμένων με ηχοτοπία.  Τα τεχνήματα, οι ευρηματικές ιδέες, οι ιστορίες  και  ευχές των σχολείων  (σχετικά εκπαιδευτικά φύλλα βρίσκονται στο http://myownchristmastree.blogspot.gr/ και στο ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό μας πακέτο Τα φετινά  Χριστούγεννα του Δάσους ) θα αναρτηθούν στο προαναφερόμενο ιστολόγιο, μιας κι έχουν ιδιαίτερη αξία για όλους μας.

Οι ενδιαφερόμενοι στείλτε φωτογραφίες των δημιουργημάτων σας… και τις σκέψεις σας στο myownchristmastree@gmail.com , μαζί με την ηλεκτρονική  διεύθυνση που διατηρείτε στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο. Η ανάρτηση θα γίνει από εμάς.

Η  δράση διοργανώνεται το ΚΠΕ Έδεσσας Γιαννιτσών στο πλαίσιο λειτουργίας και συντονισμού του Εθνικού Θεματικού Δικτύου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΑ: ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΑ… «ΑΧΡΗΣΤΑ». Απώτερος σκοπός μας είναι η καλλιέργεια της δημιουργικής σκέψης και των επικοινωνιακών δεξιοτήτων των μαθητών.

Καλές Γιορτές.

Ευχαριστούμε.

Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΣΟΦΙΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ

 

 

ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΔΕΣΣΑΣΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

tel. +30 23810 51337
fax. +30 23810 21737

mob. 6973557419
e-mail.
mail@kpe-edess.pel.sch.gr

web. http://kpe-edess.pel.sch.gr

http://blogs.sch.gr/kpeedessa
http://blogs.sch.gr/kpeedessa2
http://blogs.sch.gr/schoolgardens
http://blogs.sch.gr/fotografizo

http://toneroexeimnimi.blogspot.gr/

http://myownchristmastree.blogspot.gr/

 Posted by at 8:02 am

Sorry, the comment form is closed at this time.