Mar 162017
 

Το ΚΠΕ Ανωγείων σε συνεργασία με το Κ.Π.Ε. Κρεστένων, το Φυσικό Πάρκο Ψηλορείτη και το Δήμο Ανωγείων, στο πλαίσιο της συμμετοχής  του ΚΠΕ Ανωγείων στο Εθνικό Δίκτυο Π.Ε. του ΚΠΕ Κρεστένων «Τα τοπικά προϊόντα σε μια κοινωνία αειφορίας», θα υλοποιήσουν τριήμερο σεμινάριο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης του Δικτύου στους χώρους του ΚΠΕ Ανωγείων.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του ΚΠΕ Ανωγείων και σε επιλεγμένα πεδία της περιοχής από την Παρασκευή 28 Απριλίου 2017 και ώρα 16:30, μέχρι την Κυριακή 30 Απριλίου 2017 και ώρα 14:30 και θα έχει ως θέμα:

«Σχεδιάζοντας Προγράμματα Π.Ε. με θέμα:

Το οικολογικό αποτύπωμα των προϊόντων ως υλικός και άυλος πολιτισμός»

Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί μπορούν να στείλουν την επισυναπτόμενη Αίτηση Συμμετοχής στους Υπευθύνους Σχολικών Δραστηριοτήτων και Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης των Διευθύνσεών τους, μέχρι την Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017. Οι Υπεύθυνοι Σχολικών Δραστηριοτήτων ή Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης παρακαλούνται να αποστείλουν μέχρι την Δευυτέρα 27 Μαρτίου 2017, την κατάσταση με τα ονόματα καθώς και τις αιτήσεις των εκπαιδευτικών, στο ΚΠΕ Ανωγείων, με Fax (2834031791) ή email (mail@kpe-anog.reth.sch.gr).

Για να δείτε το σχετικό έγγραφο του ΚΠΕ πατήστε εδώ.

Για να κατεβάσετε την αίτηση του ΚΠΕ πατήστε εδώ.

 Posted by at 8:49 am

Sorry, the comment form is closed at this time.