Nov 082016
 

           Το Κέντρο Περιβαλλοντικής  Εκπαίδευσης Βιστωνίδας Ξάνθης, στο πλαίσιο του Έργου «ΚΕΝΤΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (ΚΠΕ) – ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ»  Υποέργο 1, Άξονας Προτεραιότητας 6 – ΛΑΠ  σύμφωνα με τον προγραμματισμό του σχολικού έτους 2016 – 2017 προτίθεται να διοργανώσει «εισαγωγικό»  τριήμερο σεμινάριο του νεοσυσταθέντος  εθνικού δικτύου: «Εκπαιδευτικό orienteering: πλοήγηση σε φυσικό και οικιστικό περιβάλλον με χρήση πυξίδας και χάρτη»   με τίτλο:

«Εφαρμογές orienteering στην περιβαλλοντική εκπαίδευση»

 Η επιμόρφωση απευθύνεται σε 40 εκπαιδευτικούς της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης, σε εκπαιδευτικούς που είναι  μέλη της  Συντονιστικής και Παιδαγωγικής Ομάδος του Δικτύου  καθώς και σε εισηγητές που είναι  μέλη Π.Ο. των συνεργαζόμενων στο Δίκτυο ΚΠΕ.

Το σεμινάριο  θα υλοποιηθεί στις 16, 17 και 18 Δεκεμβρίου 2016  στην Ξάνθη.

Αιτήσεις συμμετοχής

 Αιτήσεις συμμετοχής  στο σεμινάριο  μπορούν να καταθέσουν  οι εκπαιδευτικοί  Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης των Περιφερειακών Διευθύνσεων Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, Κεντρικής Μακεδονίας, Δυτικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας καθώς και όσοι  εκπαιδευτικοί υπηρετούν στα σχολεία που συμμετέχουν στο Δίκτυο, ανεξάρτητα εάν υπάγονται  ή όχι στις  παραπάνω Περιφερειακές Διευθύνσεις .

Ειδικότερα :

1) Οι αιτήσεις συμμετοχής των εκπαιδευτικών  που υπηρετούν σε σχολικές μονάδες   πρέπει να κατατεθούν στους αρμόδιους Υπεύθυνους Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (Π.Ε.)  – Σχολικών Δραστηριοτήτων (Σ.Δ.) έως την Δευτέρα 14 Νοεμβρίου. Οι Υπεύθυνοι  Π.Ε. – Σ.Χ.  πρέπει να διαβιβάσουν  τις αιτήσεις συμμετοχής  στο ΚΠΕ  Βιστωνίδας έως την  Τετάρτη 16 Νοεμβρίου.

Προτεραιότητα συμμετοχής στο σεμινάριο έχουν εκπαιδευτικοί που συμμετέχουν στον Δίκτυο.

Για να δείτε το σχετικό έγγραφο και να κατεβάσετε την αίτηση του ΚΠΕ Βιστωνίδας πατήστε εδώ.

 Posted by at 9:39 am

Sorry, the comment form is closed at this time.