Mar 282016
 

Το Ευρωπαϊκό Κέντρο Αριστείας Jean Monnet του Πανεπιστημίου Αθηνών προσκαλεί Εκπαιδευτικούς της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης να συμμετάσχουν στο Ευρωπαϊκό Επιμορφωτικό Πρόγραμμα «Μαθαίνοντας για την Ευρωπαϊκή Ένωση στο Σχολείο» (Learning EU at Schools), στο πλαίσιο των Jean Monnet Projects του Erasmus+.

Στις 2 Απριλίου 2016 το Πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο Λιβαδειάς, Σοφοκλέους 15, 32100, Λιβαδειά.

Η συμμετοχή στο Πρόγραμμα θα είναι δωρεάν. Από το Πρόγραμμα καλύπτονται, επίσης, πρωινό, καφές και μεσημεριανό γεύμα.

Το ανώτατο όριο συμμετεχόντων στο σεμινάριο θα είναι 30 άτομα.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν την επισυναπτόμενη αίτηση συμπληρωμένη σε ηλεκτρονική μορφή, συνοδευόμενη από σύντομο βιογραφικό σημείωμα, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: jmcenter-athens@pspa.uoa.gr, μέχρι την Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2016 στις 12.00.

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΠΟΥ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

 

Σας αποστέλλουμε το παρόν e-mail με σκοπό να σας ενημερώσουμε ότι το Ευρωπαϊκό Κέντρο Αριστείας Jean Monnet του ΕΚΠΑ πρόκειται να διοργανώσει δωρεάν ένα επιμορφωτικό σεμινάριο για καθηγητές της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, αλλά και γενικότερα για όσους επιθυμούν να εργαστούν στο χώρο αυτό ,στην Λιβαδειά στις 2 Απριλίου 2016.

Το σεμινάριο διεξάγεται στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Προγράμματος “Μαθαίνοντας για την Ευρωπαϊκή Ένωση στο Σχολείο”, το οποίο συγχρηματοδοτείται από την ΕΕ και το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Το Πρόγραμμα θα λάβει μέρος στο Συνεδριακό Κέντρο ‘Χρήστος Παλαιολόγος’ στις Πηγές Κρύας.

Για να δείτε το σχετικό έγγραφο πατήστε εδώ.

Για να κατεβάσετε την αίτηση πατήστε εδώ.

Για να δείτε το σχετικό έγγραφο πατήστε εδώ.

Για να κατεβάσετε την αίτηση πατήστε εδώ.

 Posted by at 9:43 am

Sorry, the comment form is closed at this time.