Mar 152016
 

Σας προωθούμε την απόφαση με Αρ. Πρωτ.: 36847/Δ2, 2-3-2016 του Γενικού Γραμματέα ΥΠΠΕΘ με θέμα την «Ανανέωση λειτουργίας των Θεματικών Δικτύων Π.Ε. του ΚΠΕ Αργυρούπολης». Παρακαλούμε να ενημερώσετε τις σχολικές μονάδες της Δ/νσής σας, ώστε, αν επιθυμούν, να ενταχθούν στο Εθνικό Θεματικό Δίκτυο «Η Θάλασσα», το οποίο συντονίζει το ΚΠΕ Αργυρούπολης.

Τα Σχολεία που επιθυμούν να ενταχθούν στο Δίκτυο «Η Θάλασσα» και ασχολούνται με σχετικό θέμα στο πλαίσιο προγράμματος Π.Ε., συμπληρώνουν την επισυναπτόμενη αίτηση και αφού ενημερώσουν τους Υπευθύνους Π.Ε. ή Σχολικών Δραστηριοτήτων, τη στέλνουν με φαξ στο 2109959251. Η ένταξη στο Δίκτυο ισχύει και για την επόμενη σχολική χρονιά. Η επιλογή των θεματικών ενοτήτων είναι ελεύθερη για κάθε Σχολείο. Τα Σχολεία του Δικτύου προηγούνται στην επιλογή για εκπαιδευτικές επισκέψεις στο ΚΠΕ για το πρόγραμμα «Το νερό – η Θάλασσα» και οι Εκπαιδευτικοί στη συμμετοχή τους σε επιμορφωτικά σεμινάρια. Κάθε περιβαλλοντική ομάδα μπορεί να αναρτήσει στην ιστοσελίδα που αναφέρουμε παρακάτω κατά τη λήξη της φετινής ή της επόμενης σχολικής χρονιάς παρουσίαση της εργασίας της.

Η συμμετοχή ενός ΚΠΕ που ενδιαφέρεται να συνεργαστεί, στο πλαίσιο του Δικτύου, προϋποθέτει την ύπαρξη εκπαιδευτικού προγράμματος σχετικού με τη Θάλασσα.

Για να δείτε την ενημέρωση από το ΚΠΕ πατήστε εδώ

Ανανέωση λειτουργίας των Θεματικών Δικτύων Π.Ε. του ΚΠΕ Αργυρούπολης

Για να κατεβάσετε την αίτηση του ΚΠΕ πατήστε εδώ

 Posted by at 9:45 am

Sorry, the comment form is closed at this time.