Feb 172016
 

Το ΚΠΕ Αρναίας ως συντονιστικό ΚΠΕ του Δικτύου «Μέλισσας έργα, ανθρώπων αγαθά» και το ΚΠΕ Βεύης-Μελίτης ως συνεργαζόμενο ΚΠΕ και σε συνεργασία με τις Δ/νσεις Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης, στο πλαίσιο του έργου «Δράσεις Διά Βίου Μάθησης για το Περιβάλλον και την Αειφορία» στις Περιφέρειες Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Βορείου Αιγαίου, Δυτικής Ελλάδας, Ηπείρου, Θεσσαλίας, Ιονίων Νήσων, Κρήτης, Πελοποννήσου, Αττικής, Κεντρικής Μακεδονίας, Δυτικής Μακεδονίας, Στερεάς Ελλάδας και Νοτίου Αιγαίου” , το οποίο χρηματοδοτείται από Εθνικούς Πόρους, διοργανώνουν διήμερο σεμινάριο με θέμα  «Η μέλισσα στο Περιβάλλον και την Εκπαίδευση» στις 22 και 23 Απριλίου 2016.

Το σεμινάριο είναι θεματικό και αναφέρεται στη δομή της κοινωνίας της μέλισσας, στην ποιότητα και ασφάλεια των μελισσοκομικών προϊόντων και στην προσφορά της μέλισσας στο περιβάλλον. Επίσης θα παρουσιαστούν παιδαγωγικές μέθοδοι για την υλοποίηση σχετικής θεματολογίας προγράμματος Π.Ε. στη σχολική πράξη.
Παράλληλα με τις εργασίες του σεμιναρίου θα γίνει και η συνεδρίαση της Συντονιστικής Επιτροπής.

Στο σεμινάριο θα συμμετέχουν σαράντα (40) εκπαιδευτικοί της Α/θμιας και Β/θμιας.

Οι αιτήσεις συμμετοχής θα σταλούν από τους εκπαιδευτικούς που επιθυμούν να παρακολουθήσουν το σεμινάριο στους Υπεύθυνους Σχολικών Δραστηριοτήτων ή Π.Ε. του νομού τους έως τη Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016. Οι Υπεύθυνοι θα κοινοποιήσουν τις αιτήσεις στο ΚΠΕ Αρναίας έως την Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016.

Για να δείτε την πρόσκληση και αίτηση του ΚΠΕ πατήστε εδώ.

 Posted by at 10:02 am

Sorry, the comment form is closed at this time.