Oct 122015
 

              Σας ενημερώνουμε ότι το «Κολλέγιο Ανατόλια»  της Θεσσαλονίκης, διοργανώνει το 5ο Μαθητικό Συνέδριο Επιστήμης και Τεχνολογίας, το οποίο θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Κολλεγίου τον Μάρτιο του 2016.

              Ενόψει της διοργάνωσης του Συνεδρίου και προς διευκόλυνση των συμμετεχόντων, το Κολλέγιο Ανατόλια διοργανώνει Ημέρα Ενημέρωσης «ACSTAC Start Day» το Σάββατο 10 Οκτωβρίου και ώρα: 9:30-13:30. Η ανοικτή εκδήλωση απευθύνεται σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς οι οποίοι επιθυμούν να ενημερωθούν για τις διαδικασίες και τον τρόπο συμμετοχής στο ACSTAC 2016. Για δήλωση συμμετοχής επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του συνεδρίου (www.acstac.gr).

           Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διεξαγωγή του Συνεδρίου και της Ημερίδας  παρακαλείσθε να επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες  www.acstac.gr  και www.facebook.com/acstacgr και με τα emails acstac@anatolia.edu.gr και  hsamara@anatolia.edu.gr     Δρ.Χάιδω Σαμαρά,  Συντονίστρια ACSTAC 2016.

           Σας  επισυνάπτουμε τη με αρ.πρωτ. 148666/Δ2/23-09-2015 έγκριση του Συνεδρίου από το ΥΠ.Π.Ε.Θ. (Έγκριση 5ου μαθητικού συνεδρίου του Ομίλου Επιστήμης και Τεχνολογίας «ACSTAC» στο Αμερικανικό Κολλέγιο “ΑΝΑΤΟΛΙΑ” Θεσσαλονίκης) και παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες.

 Posted by at 11:18 am

Sorry, the comment form is closed at this time.