Mar 272015
 

Το ΚΠΕ Καλαμάτας ως συντονιστικός φορέας του Εθνικού Θεματικού Δικτύου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης «ΕΛΙΑ» διοργανώνει τριήμερο Σεμινάριο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, από 15 έως 17 Μαΐου 2015 (απόγευμα Παρασκευής 15, Σάββατο 16 και το πρωί της Κυριακής 17 Μαΐου 2015). Το Σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του ΚΠΕ Καλαμάτας (Θουκυδίδου 2, Καλαμάτα) και σε πεδίο (επιλεγμένα σημεία της Μεσσηνίας).

Το Σεμινάριο απευθύνεται σε 60 εκπαιδευτικούς Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης, οι οποίοι προέρχονται από σχολεία που ανήκουν στο Δίκτυο «ΕΛΙΑ», σε Υπευθύνους Π.Ε. και Σχ. Δραστηριοτήτων οι οποίοι έχουν σχολεία τους στο Δίκτυο, σε εκπαιδευτικούς μέλη Π.Ο. των συνεργαζόμενων με το Δίκτυο ΚΠΕ και στα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής και της Παιδαγωγικής Ομάδας του Δικτύου σύμφωνα με τις οδηγίες του υπ. αριθμ. 208971/Δ2/22-12-2014 εγγράφου της Γενικής Διεύθυνσης Σπουδών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Το Πρόγραμμα του Σεμιναρίου και οι τελικοί Πίνακες των Συμμετεχόντων (Τακτικών και Αναπληρωματικών) θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του ΚΠΕ Καλαμάτας.

Οι εκπαιδευτικοί Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης, οι οποίοι προέρχονται από σχολεία που ανήκουν στο Δίκτυο και ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τις εργασίες του σεμιναρίου, να συμπληρώσουν την επισυναπτόμενη Αίτηση Εκπαιδευτικών και να την αποστείλουν στους Υπευθύνους Σχολικών Δραστηριοτήτων και Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης των Διευθύνσεών τους μέχρι την Τετάρτη 1 Απριλίου 2015. Από κάθε σχολείο μπορούν να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής μόνο δύο εκπαιδευτικοί, ένας τακτικός και ένας αναπληρωματικός.

Για να δείτε την πρόσκληση πατήστε εδώ

Για να δείτε την αίτηση πατήστε εδώ

 Posted by at 8:35 am

Sorry, the comment form is closed at this time.