Sep 052014
 

     Σας ενημερώνουμε, σε συνέχεια της πρόσκλησης ενδιαφέροντος,  ότι την Τετάρτη 10/9/2014 θα πραγματοποιηθεί 2ωρη ενημερωτική επιμορφωτική συνάντηση για το ευρωπαϊκό πρόγραμμα etwinning από τον πρεσβευτή του Ευρωπαϊκού προγράμματος  στη Δυτική Μακεδονία κ. Βασιόπουλο Σωκράτη και τον Υπεύθυνο Σχολικών Δραστηριοτήτων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης κ. Κουρού Ιωάννη. Στόχος της συνάντησης είναι η ενημέρωση των εκπαιδευτικών σχετικά με τις διαδικασίες υποβολής και έναρξης ενός προγράμματος με ταυτόχρονη ενημέρωση για τις λειτουργίες και τις δυνατότητες του. Η ενημέρωση αυτή θα γίνει σε εργαστήριο πληροφορικής όπου θα γίνει παρουσίαση της πλατφόρμας και στη συνέχεια πρακτική άσκηση (workshop) πάνω σε αυτή.

     Για τους ενδιαφερόμενους, που έχουν ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον, των Δήμων Βοΐου, Κοζάνης και Πτολεμαΐδας θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα τηλεκπαίδευσης του ΚΕΠΛΗΝΕΤ Κοζάνης (που εδρεύει στο 2 ΓΕΛ Κοζάνης) στις 9.30 – 11.30 π.μ.

     Για του ενδιαφερόμενους, που έχουν ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον, του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα πληροφορικής του Γυμνασίου Σερβίων στις 12.15 – 14.15 μ.μ.

     Παρακαλούμε για την άμεση ενημέρωση και διευκόλυνση των εμπλεκομένων για τη συμμετοχή στο ενημερωτικό επιμορφωτικό πρόγραμμα αυτό.

 

 Posted by at 11:08 am

Sorry, the comment form is closed at this time.