Feb 202014
 

Πρόσκληση Τριήμερου Σεμιναρίου Εκπαιδευτικών του Εθνικού Δικτύου Π.Ε «Τουρισμός και Περιβάλλον»

στην περιοχή του ΚΠΕ Βεύης-  Μελίτης με τίτλο:

“Ταξιδεύοντας με το νου και την ψυχή για ένα αειφόρο τουρισμό”

Το ΚΠΕ Μελίτης-Βεύης σε συνεργασία με το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Αρχανών-Ρούβα-Γουβών, στα πλαίσια  του Έργου  «ΔΡΑΣΕΙΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΕΙΦΟΡΙΑ» που υλοποιείται μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο–Ε.Κ.Τ.)  και από εθνικούς πόρους, διοργανώνουν τριήμερο Επιμορφωτικό Σεμινάριο για την επαγγελματική ομάδα των Εκπαιδευτικών όλης της χώρας εκτός (Κρήτης, Αττικής, Πελοποννήσου, και όλων των νησιών της χώρας), που συμμετέχουν στο Εθνικό Δίκτυο «Τουρισμός και Περιβάλλον», με τίτλο: «“Ταξιδεύοντας με το νου και την ψυχή…. για ένα Αειφόρο τουρισμό».

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 2, το Σάββατο 3  και την Κυριακή 4 Μαίου 2014 στις εγκαταστάσεις του ΚΠΕ Μελίτης και στην ευρύτερη περιοχή της Φλώρινας. Θα ξεκινήσει στις 16:00 το απόγευμα της Παρασκευής και θα λήξει στις 15:00 το μεσημέρι της Κυριακής και απευθύνεται σε 80 εκπαιδευτικούς της χώρας. Το απόγευμα της Παρασκευής θα έχει ανοιχτή εκδήλωση για τους πολίτες της τοπικής κοινωνίας της περιοχής του ΚΠΕ Μελίτης.

Οι αιτήσεις των εκπαιδευτικών θα κατατεθούν στους αντίστοιχους Υπεύθυνους Σχολικών Δραστηριοτήτων των Δ/νσεων που ανήκουν οι εκπαιδευτικοί μέχρι 14 Μαρτίου.

Για να δείτε το σχετικό έγγραφο ΚΠΕ Μελίτης-Βεύης

Για να κατεβάσετε την αίτηση : ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ στο Τριήμερο Επιμορφωτικό Σεμινάριο

 Posted by at 11:32 am

Sorry, the comment form is closed at this time.