ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ  ΣΤΑΘΜΟΣ  ΝΕΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ

  Σ. Σ. Ν.
ΚΟΖΑΝΗΣ
ποιός γιορτάζει σήμερα
μετρητής επισκεψιμότητας
ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ  

9-3-2014, Κυριακή, 11.00-13.00: Η υπεύθυνη του ΣΣΝ Κοζάνης Βλαχάβα Ευανθία πραγματοποίησε ως εκπαιδεύτρια δίωρο βιωματικό σεμινάριο προς τους εκπαιδευτικούς του 2ου Γυμνασίου Κοζάνης και του 5ου Γυμνασίου Κοζάνης με θέμα: "Βιωματικές δράσεις για την άρση των στερεοτύπων".
   
11-3-2014, 12.00.-14.00: Η υπεύθυνη του ΣΣΝ Κοζάνης Βλαχάβα Ευανθία πραγματοποίησε σε συνεργασία με το Σχολικό Σύμβουλο Πρωτοβάθμιας κ. Πλωμαρίτη Δημήτριο επιμορφωτικό σεμινάριο προς τους εκπαιδευτικούς του 1ου Δημοτικού Σχολείου Πτολεμαΐδας με θέμα: "Εκπαιδευτικός και συμβουλευτική παρέμβαση" στο χώρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Πτολεμαΐδας .
Επίσης οργανώθηκαν και  πραγματοποιήθηκαν τα σεμινάρια:

1. Δίωρο βιωματικό σεμινάριο στην Κοζάνη στις 8 Απριλίου στο 1ο ΓΕΛ Κοζάνης με θέμα: "ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ" σε καθηγητές της ΠΕ. Κοζάνης. Εκπαιδεύτρια ήταν η δρ. Αικατερίνη Βάσιου.

2. Προγραμματίζεται για τις 28 Απριλίου 2014 στην Πτολεμαΐδα (Μουσικό Γυμνάσιο) και ώρα 16.00-18.00 μ.μ. δίωρο βιωματικό σεμινάριο με θέμα: "ΨΥΧΙΚΗ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ:  ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ" με εκπαιδεύτρια την δρ. Αικατερίνη Βάσιου.

3. Το παραπάνω σεμινάριο θα επαναληφθεί στην Κοζάνη σε ημέρα και ώρα που θα ανακοινωθεί σε όσους εκπαιδευτικούς δήλωσαν συμμετοχή  "ΒΙΩΜΑΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ" στους μαθητές της Α τάξης του Γυμνασίου Καπνοχωρίου, με εκπαιδεύτρια την Υπεύθυνη του ΣΣΝ Κοζάνης Βλαχάβα Ευανθία.