ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ  ΣΤΑΘΜΟΣ  ΝΕΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ

  Σ. Σ. Ν.
ΚΟΖΑΝΗΣ
ποιός γιορτάζει σήμερα
μετρητής επισκεψιμότητας
ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΣΝ ΚΟΖΑΝΗΣ
    
Κατά το χρονικό διάστημα Ιανουαρίου-Μαρτίου 2014,  η υπεύθυνη του ΣΣΝ Κοζάνης Βλαχάβα Ευανθία, έπειτα από επιμόρφωσή της στο πρόγραμμα Αριάδνη του ΕΚΠΑ, πραγματοποίησε, στο: 5ο Γυμνάσιο Κοζάνης, 2ο  Γυμνάσιο Κοζάνης, 3ο Γυμνάσιο Κοζάνης και Γυμνάσιο Ποντοκώμης, ενημέρωση των μαθητών,  μία ώρα ανά τμήμα, με θέμα: Ασφαλές Διαδίκτυο. Συνολικά ενημερώθηκαν 20 τμήματα μαθητών.
    
5-2-2014: Η  υπεύθυνη του ΣΣΝ Κοζάνης Βλαχάβα Ευανθία συμμετείχε σε συζήτηση στο τηλεοπτικό κανάλι WEST με θέμα: "Είναι πάντα σωστές οι αποφάσεις που παίρνουμε σε περίπτωση θυμού ;"
   
11-2-2014: Η  υπεύθυνη του ΣΣΝ Κοζάνης Βλαχάβα Ευανθία συνεργάστηκε με την Κοβεντάρειο Βιβλιοθήκη Κοζάνης και στο χώρο Media Lab πραγματοποίησε δίωρη ενημέρωση με συζήτηση στους μαθητές της ΣΤ΄ τάξης του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κοζάνης με θέμα το Ασφαλές Διαδίκτυο.
   
27-2-2014: Η  υπεύθυνη του ΣΣΝ Κοζάνης Βλαχάβα Ευανθία συμμετείχε με εισήγησή της στην ημερίδα που διοργάνωσε η Συντονίστρια για τη σχολική βία και Σχολική Σύμβουλος Πρωτοβάθμιας κ. Κωστελίδου Αναστασία. Ο τίτλος της εισήγησής της κ. Βλαχάβα  ήταν: "Η πρόληψη της ενδοσχολικής βίας και του εκφοβισμού στα πλαίσια της σχολικής κοινότητας"