Ενημερωτική Τηλεδιάσκεψη ΔΔΕ Κοζάνης με τον Ιατρικό Σύλλογο Κοζάνης

Δελτίο Τύπου

Την Παρασκευή 29/01/2021 στις 17:00 - 18.30 η Δ.Δ.Ε. Κοζάνης και ο Ιατρικός Σύλλογος Κοζάνης συνδιοργάνωσαν ενημερωτική τηλεδιάσκεψη για ζητήματα που αφορούν την πανδημία του κορωνοϊού, νέα δεδομένα, τεστ ανίχνευσης του ιού και εμβόλια. Την τηλεδιάσκεψη παρακολούθησαν οι Διευθύντριες/Διευθυντές και οι Υπεύθυνοι για τη διαχείριση covid 19 των σχολικών μονάδων αρμοδιότητας Δ.Δ.Ε. Κοζάνης.

Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν εκ μέρους του Ιατρικού Συλλόγου Κοζάνης οι γιατροί:
-- Τσεβεκίδης Χαράλαμπος, πρόεδρος Ι.Σ.Κ., Καρδιολόγος
-- Κουτσιμανή Θεανώ, Γενική Γραμματέας Ι.Σ.Κ., Ωτορινολαρυγγολόγος
-- Καζάκος Ευάγγελος, μέλος ΔΣ του Ι.Σ.Κ., Μικροβιολόγος, Διδάσκων Επιδημιολογία

Από τους ιατρούς-εισηγητές στην τηλεδιάσκεψη παρουσιάστηκαν αναλυτικά τα επιστημονικά δεδομένα που αφορούν τα νέα δεδομένα, τα τεστ ανίχνευσης του ιού και τους διάφορους τύπους των διαθέσιμων εμβολίων. Συζητήθηκαν θέματα σχετικά με την αναγκαιότητα διεξαγωγής των τεστ σύντομης ανίχνευσης καθώς και του εμβολιασμού.   Μέσω των ερωτήσεων διευκρινίστηκαν οι απορίες των συμμετεχόντων για σχετικά ζητήματα, μεταξύ των οποίων και οι προδιαγραφές καταλληλότητα της μάσκας.

Η Δ.Δ.Ε. Κοζάνης ευχαριστεί τον Ιατρικό Σύλλογο Κοζάνης για την εξαιρετική συνεργασία, η οποία βεβαίως θα συνεχιστεί, όπως επιβάλλουν οι περιστάσεις και επιθυμούν όλες οι πλευρές.

Από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης
Π.Ε. Κοζάνης

 maskes

Εμβολιασμοί Εκπαιδευτικών

 

 blog emvoliasmos b

Επισκέπτες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 23 επισκέπτες και κανένα μέλος

Σύνδεση