Επισκέψεις της Διευθύντριας Δ.Ε. Κοζάνης στις Σχολικές Μονάδες Ειδικής Αγωγής

Με την επίσκεψή της στο ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.Λ. Άνω Κώμης, την Τετάρτη 16/12/2020 η Διευθύντρια Δ.Ε. Κοζάνης, κ. Δέσποινα Παπαδοπούλου, ολοκλήρωσε έναν πρώτο κύκλο επισκέψεων στις σχολικές μονάδες Ειδικής Αγωγής της Δ.Ε. Κοζάνης. Ξεκινώντας από το ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.Λ. Πτολεμαΐδας και επισκεπτόμενη στη συνέχεια τα Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. στη Νέα Νικόπολη και την Πεντάβρυσο η Διευθύντρια Δ.Ε. Κοζάνης είχε την ευκαιρία να βρεθεί κοντά στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς των σχολικών μονάδων, οι οποίες είναι οι μόνες που λειτουργούν δια ζώσης και δεν έχουν αναστείλει τη λειτουργία τους λόγω της πανδημίας.

Η κ. Παπαδοπούλου είχε τη χαρά να συνομιλήσει με τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς και ενημερώθηκε από τις Διευθύνσεις των σχολείων για τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν στη λειτουργία τους λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που διαμορφώνονται στις σχολικές μονάδες ειδικής αγωγής. Η Διευθύντρια ευχαρίστησε τους εκπαιδευτικούς και το Ειδικό Βοηθητικό Προσωπικό που με αυταπάρνηση προσφέρουν πόσο μάλλον υπό τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν λόγω της πανδημίας. Ενημέρωσε επίσης πως με ενέργειες της Δ.Δ.Ε. Κοζάνης προς την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας εξασφαλίστηκε η διενέργεια «τεστ γρήγορης διάγνωσης» του κορωνοϊού για το προσωπικό και τους μαθητές των ΣΜΕΑ αρμοδιότητας Δ.Δ.Ε. Κοζάνης.

Η εκπαιδευτική, παιδαγωγική και κοινωνική προσφορά των Σχολικών Μονάδων Ειδικής Αγωγής είναι κατά γενική ομολογία πολύτιμη και η σταθερή υποστήριξη όλων, πρέπει να θεωρείται αυτονόητη ως ελάχιστη απόδειξη της αναγνώρισης του πολύπλευρου έργου που προσφέρουν στο χώρο της Ειδικής Αγωγής.

Αναγγελία έναρξης και ανανέωσης ασκήσεως της διδασκαλίας σε Φροντιστήρια και Κ.Ξ.Γ.

Επισκέπτες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας MOD_WHOSONLINE_GUESTS και κανένα μέλος

Σύνδεση

Κονσόλα Αποσφαλμάτωσης του Joomla!

Συνεδρία

Πληροφορίες Προφίλ

Χρήση Μνήμης

Ερωτήματα Βάσης Δεδομένων