Αποτελέσματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων έτους 2020 - Μήνυμα της Διευθύντριας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης Δέσποινας Παπαδοπούλου

Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών Εξετάσεων είναι πάντα μια ξεχωριστή στιγμή για την εκπαιδευτική κοινότητα. Έτσι και φέτος, μετά από μια δύσκολη σχολική χρονιά, επιβαρυμένη από την πανδημία, οι υποψήφιοι/-ες που πληροφορήθηκαν την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ και οι οικογένειές τους αισθάνονται δικαίωση με το θετικό αποτέλεσμα και ετοιμάζονται για το επόμενο βήμα στον ακαδημαϊκό, πια, στίβο. Από την άλλη, οι υποψήφιοι/-ες που δεν είχαν το αποτέλεσμα που προσδοκούσαν επαναπροσδιορίζουν τους στόχους και σχεδιάζουν επίσης το επόμενο βήμα πάντα με τη στήριξη των οικογενειών τους.

Εμείς οι εκπαιδευτικοί συγχαίρουμε θερμά όσους και όσες πέτυχαν την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ και αισθανόμαστε περήφανοι για όλους τους μαθητές και τις μαθήτριές μας ανεξαιρέτως. Συμμεριζόμαστε τον καλό αγώνα και την αγωνία τους και στεκόμαστε δίπλα τους σε όλη τη δύσκολη διαδρομή προς τη γνώση. Οι ευχές μας συνοδεύουν όλους και όλες και στο επόμενο βήμα τους.

Αγαπημένα μας παιδιά,

Η ζωή είναι μπροστά σας. Ονειρευτείτε το μέλλον σας και διεκδικείστε τα όνειρά σας. Τώρα και πάντα. Με ήθος και συνέπεια.

Αναγγελία έναρξης και ανανέωσης ασκήσεως της διδασκαλίας σε Φροντιστήρια και Κ.Ξ.Γ.

Επισκέπτες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας MOD_WHOSONLINE_GUESTS και κανένα μέλος

Σύνδεση

Κονσόλα Αποσφαλμάτωσης του Joomla!

Συνεδρία

Πληροφορίες Προφίλ

Χρήση Μνήμης

Ερωτήματα Βάσης Δεδομένων