1.   Κανονισμοί Χρήσης

Η χρήση της αίθουσας τηλεκπαίδευσης διέπεται από ορισμένους  κανονισμούς λειτουργίας προκειμένου να εξασφαλίζεται η σωστή και απρόσκοπτη λειτουργία της. Κύριος σκοπός των  κανονισμών  αυτών είναι η σωστή οργάνωση της λειτουργίας της αίθουσας χωρίς την εμφάνιση φαινόμενων που θα εμπόδιζαν την αποτελεσματική εφαρμογή των παρεχομένων υπηρεσιών από την αίθουσα. Οι κανόνες αυτοί περιγράφονται παρακάτω: 

  • Δικαίωμα χρήσης της αίθουσας τηλεκπαίδευσης έχουν τα μέλη της ΔΙΔΕ καθώς και φορείς που εξυπηρετούν την εκπαιδευτική διαδικασία.
  • Όποιος επιθυμεί να κάνει χρήση των υπηρεσιών τηλεκπαίδευσης πρέπει να ενημερώνει το ΚΕΠΛΗΝΕΤ ΚΟΖΑΝΗΣ τουλάχιστον 10 ημέρες πριν την ημερομηνία που επιθυμεί να τύχει των υπηρεσιών.
  • Ο εκπαιδευτικός ο οποίος κάνει χρήση της αίθουσας τηλεκπαίδευσης ή των υπηρεσιών τηλεκπαίδευσης γενικότερα είναι υπεύθυνος για την παράδοση του εξοπλισμού που χρησιμοποίησε στην κατάσταση που τα παρέλαβε.
  • Κατά τη διάρκεια χρήσης της αίθουσας ο αρμόδιος τεχνικός είναι παρών  για να διασφαλίσει την σωστή λειτουργία του εξοπλισμού και γενικότερα την ορθή διεξαγωγή του γεγονότος από τεχνικής απόψεως.

 

2.   Διαδικασία Κράτησης

Ο ενδιαφερόμενος που επιθυμεί να χρησιμοποιήσει την αίθουσα τηλεκπαίδευσης μπορεί να αιτηθεί χρήση της αίθουσας  συμπληρώνοντας τη φόρμα Αίτηση χρήσης Αίθουσας Τηλεκπαίδευσης.

Ο αρμόδιος τεχνικός ελέγχει το χρονοδιάγραμμα χρήσης της αίθουσας για να διαπιστωθεί αν η αίθουσα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το χρονικό διάστημα το οποίο αναφέρεται στην αίτηση. Αν είναι διαθέσιμη τότε καταχωρείται το γεγονός στο ημερολόγιο χρήσης της αίθουσας και δεσμεύεται η αίθουσα για το ζητούμενο χρονικό διάστημα.

     

Υποστήριξη Χρηστών

1ο ΚεΠληΝεΤ - Κοζάνη
24613 51196, 197

2ο ΚεΠληΝεΤ - Πτολεμαΐδα
24630 55644, 20366

_______________

helpdesk

ΤΠΕ, Δικτύου & Υπηρεσιών ΠΣΔ

8011180181

_______________

Υποστήριξη

8012008040

_______________

Σύνδεση

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Facebook Image

Ακολουθήστε μας στο twitter

Follow Us On Twitter - Image

Ασφάλεια στο Διαδίκτυο

Ενημέρωση

saferinternet

-----------------------

Καταγγελίες

safeline

-----------------------

Γραμμή Βοήθειας 

80011 80015

-----------------------

-----------------------

Υποστηρίζω

Επισκέπτες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 3 επισκέπτες και κανένα μέλος

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online